Перейти до змісту

volyn.ua, lutsk.ua - "И вновь продолжается бой!"

Рекомендовані повідомлення

Ранувато темку прикрили про них... Король помер? Фіг там! Хай живе король! Вражаюча акція галактичного масштабу від Візора триває! Оплати домен в зонах volyn.ua, lutsk.ua та отримай в подарунок:

1) ТП-шко, нездатне вирішити НІЧОГО замість саппорта (я доменами не займаюся, а одміна нема), який взагалі то прописано на сайті ЦІЛОДОБОВИЙ;

2) Термін виконання найпростішого завдання - від тижня до безкінечності;

3) Вічно відсутнього на роботі адміна;

4) Неробочу (НЕІСНУЮЧУ на сервері) електронку, на яку кажуть відсилати ЗАЯВКУ по домену;

5) Щодня, щохвилини список сюрпризів може поповнюватись!

В мене складається враження, що то вже не тупість, не пофігізм, не довбо**ізм навіть, а тупо САБОТАЖ! На початку МИНУЛОГО тижня був відправлений лист такого змісту:

Просимо терміново внести наступні зміни в А-запис домена ***.lutsk.ua:

1) Змінити ІР-адресу на ********

2) Створити запис

www.****** IN A *********

для коректного відкриття сайту за адресою www.********.lutsk.ua , а не

лише як ******.lutsk.ua

Що в даних 2-х реченнях НЕЗРОЗУМІЛОГО для АДМІНА??? Змінити, млять, адресу, не ДОДАТИ другу, а ЗМІНИТИ, і додати запис для www! Результат - тупо доданий 2-й айпішник, сайт або не відкривається, або через раз, а користувача перекидає на ГЕТЬ НЕ ТУ СТОРІНКУ, великого ОДМіНА традиційно НЕМА. Є правда здогадка, що писати їм просто треба було не "терміново", а "бистронах", додавши парочку нецензурних епітетів, та підкріпивши листа дзвінком по телефону відповідного змісту. Нема культурних слів, просто НЕМА... Або вчіться ЧИТАТИ ЛИСТ, ДУМАТИ, ЙОГО ЧИТАЮЧИ, і ПРАЦЮВАТИ з ДНС, або давайте клієнту ДОСТУП до АДМІНКИ, як НОРМАЛЬНІ ХОСТЕРИ РОБЛЯТЬ, і не кохайте моцк! ЗРОЗУМІЙТЕ НАРЕШТІ - не СВОЛОТНІСТЬ КЛІЄНТА, а такий стан справ, який наразі є - основна причина ПРОЛІТАЮЧИХ ПОВЗ ВАШ ПИСОК ТАПКІВ! Бо поки що "адміністрування" доменів, на превеликий жаль, виглядає якось так, і то частенько:

apeape.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візор не є ні адміністратором зони, ні тим більше реєстратором. Це різні фірми. Тим більше, не розумію, що заважає перенести домени до іншого реєстратора, де є панель управління, де всі зміни відбуваються через EPP протокол АВТОМАТИЧНО через адмін панель? Чи Ви в доменах не розбираєтесь? Ну якщо так, то для чого лізли в цю сферу? Можливо варто було б спочатку розібратись? І взагалі, у Вас послуги ким саме надаються? Яка конкретно фірма? Чи договору немає? Договір на хостинг чи на домен все-таки? Який саме домен? Можна в пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Договір не в мене, в іншої організвції, на ДОМЕННЕ ІМ'Я, підписаний з Візором якраз. Хоститься сайт в нас. На рахунок "не розбираєтесь" - в мене певно тільки на 3-х робочих серваках під FreeBSD прописані власноручно ДНСи для близько 50 доменних імен та MX для них же, плюс піддомени, плюс самі сайти там же переважно (секондарі - на Хостмастері і secondary.net.ua), і все працює, і не один рік вже. Захотів - змінив, і все ОК. А домени volyn і lutsk традиційно навіть через той же thehost.ua відкриваєш (як я людям, доречі і радив - так ні, напряму побігли до Візора) - після оплати може і два дні, і 2 тижні пройти, поки запрацює, com.ua, ua, та навіть інші "обласні" - інколи на другий день, інколи в той же навіть, як коли... Хоча вищенаведеним "рекомендованим" методом - зарегають 100% - Київ "хвоста прижме", а от "на місці" - гра в хованки з літаючим яко Бетмен по декількох роботах + на пари в універ (таке складається враження) по Луцьку адміном... Був ще прикол, трохи не по темі, коли, як я зрозумів, сервака з бекапа підняли вони, то ліг ДНС в 16 чи то 19 сайтів...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мазохісти якісь :(

нащо ж з Візором працювати а потім жалітися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В свій час була та сама проблема з доменами lutsk.ua, допомогло як писали вище перенесення доменів до іншого реєстратора (хоча процедура також затягнулась десь на місяць).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зроби один раз трансфер, и не будеш маты проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, Ви дивний. Що заважає перенести домен до любого іншого реєстратора? Я власне користуюсь політикою - якщо щось не влаштовує і ти не можеш це змінити - зміни ситуацію. В мене порядка 300 доменів в .lutsk.ua / .volyn.ua в різних реєстраторів - проблем не мав ніколи, навіть з Візором. В них до речі, десь половина доменів лежить. І переїзжати від них не збираюсь. А якщо хочете і сервіс хороший - то вибачте, але платіть більше і їдьте до іншого реєстратора. Чи гроші економите, а побити пальцями по клавішах - то бачу час є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще вже переносити на imena.ua - це свого роду godaddy тільки українського розмаху :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще вже переносити на imena.ua - це свого роду godaddy тільки українського розмаху :)

Та зараз зона на EPP протоколі і вручну втручатись в домени немає смислу, все робиться автоматично. Я, наприклад, тримаю в укрнеймс ще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...