Перейти до змісту

Лучанина оштрафували на 340 грн за оголошення про зниклого кота

Sloop

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ще би у нас так штрафували за куріння на зупинках громадського транспорту, а то ці укурені вже дістали

Опубліковано

И правильно, хоча це треба наказуватитих роклеювачів, які мимо дошок клеять, а майно псують. А то у нас у підїзді збоку дошка спеціально вісить, а вони всі двері пообклеюють. Є для того спеціально відведені місця. Хочуть у Європу, а навчитися елементарного де там...

Опубліковано

Якщо не був присутнім хай оскаржить думаю скасувати цю постанову дуже навіть можна.

Опубліковано

хз, не прочитал даже статью, зашел на сайт, на пол экрана какаято реклама типа лайки или добавь их в соцсети, крестик не нашел чтобы ее закрыть, нашел чтобы закрыть всю страницу. Бред, нахрена делать такие сайты.

Опубліковано

ще би у нас так штрафували за куріння на зупинках громадського транспорту, а то ці укурені вже дістали

Там ситуація не в наявності(відсутності) штрафу, а в ідеотизмі комісії міськради. Підписують шоніБуть нечитаючи. Ну й котика шкода...

Опубліковано

хоча я сам є курцем, проте виступаю "ЗА" штрафування за куріння в гром. місцях!!!

Починати треба з себе...

Опубліковано

хоча я сам є курцем, проте виступаю "ЗА" штрафування за куріння в гром. місцях!!!

Починати треба з себе...

похвально :_11:

Опубліковано

Починати треба з себе...

похвально :_11:

якщо це "підколка", то хай буде так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...