Nokian Опубліковано 18 Липня, 2015 в 11:37 #1 Опубліковано 18 Липня, 2015 в 11:37 Хто розбирається та знає, потірібні кури, щоб несли яйця, але і на мясо щоб теж були.За ікорисну нформацію з мене могорич050 67 69 006098 05 64 170
Oli Опубліковано 18 Липня, 2015 в 11:54 #2 Опубліковано 18 Липня, 2015 в 11:54 мясо-яєчна кохінхін буде найоптимальніше, 100-120 яєць в рік, невибаглива до корму та живуча. (брама на 10-20 яєць більше але тут уже проблеми з утриманням, якість залежатиме від кольору птиці)якщо на яйця, то шукайте породу леггорн (300яєць в рік), на "олх" є лише одна людина з ковеля яка ними займається. інші це помісі з міноркою
Shipshinka Опубліковано 18 Липня, 2015 в 12:42 #3 Опубліковано 18 Липня, 2015 в 12:42 Минулого року, шукав собі м'ясо-яєчну породу. Для себе визначив, три породи: Авіколор, Фоксі-Чік, Мастер Грей. На базарі знайшов курчат Авіколор (так казав продавець), та купив пару десятків. Але так як, курчат рахують по осені, то в мене залишилась тільки одна курка. Інші трохи здохли, і шуляк виловив.Як та курка несеться, не можу сказати, але на розмір не маленька. Хоча по фото, більшість схожа на Фоксі Чік, ніж на Авіколор. Чи можна знайти такіх курчат на базарі, не відомо. Хіба що на інкубаторній станції.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.