Перейти до змісту

відмітка "Власність" в тех. паспорті

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Таке питання. Легковий авто, перероблювали на газ. Я їздив по ген. дорученню. Поміняли тех паспорт ( був старого зразку, зробили пластик ) В графі Власність пише "а є власником". Це як зрозуміти ? Той хто вписаний в тех. паспорті є власником чи що саме це означає?

Чи можна оформити машину на себе, без власника цієї машини? Тобто їто вписаний в тех. паспорт.

Опубліковано

Там ж написано що а є власником УДАІ чи МРЕВ, так що ви ніякого відношення до машини не маєте:)

Опубліковано

П.С.

Той на чиє призвіще тех. паспорт і є власником!

Можна оформити машину на себе без власника якщо є на це законні підстави!

Опубліковано

Тобто якщо доручення є? Без нього треба до власника їхати?

Якщо є доручення і в ньому сказано що ви маєте право продавати авто від імені власника.

Опубліковано

А ще таке питання. В мене було доручення. Коли робив новий тех паспорт (вписували газ) в мене те доручення забрали. Я щось тоді завтикав і думав що на новий тех паспорт воно вже не діє. Чи нема різниці який тех паспорт і воно дійсне. І чому тоді в МРЕО його мені не віддали, чи забули?

Опубліковано

І чому тоді в МРЕО його мені не віддали, чи забули?

а чому це уточнювати зараз і на борді, а не тоді і в самому МРЕО?:)

Опубліковано

бо завтикав. я там тех паспорт поки не посварився то не отримав. А до доручення якось вже пофіг було.

Може просто хтось обізнаний в цій справі або була схожа ситуація і знає..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

бо завтикав. я там тех паспорт поки не посварився то не отримав. А до доручення якось вже пофіг було.

Може просто хтось обізнаний в цій справі або була схожа ситуація і знає..

Доверенность уже не действительна, так как в ней указан регистрационный документ (старый техпаспорт) его серия и номер, когда выдан и кем.

Т.е. ездить можешь, продать хрен :).

Новые регистрационные документы --->>> новая доверенность от власника с правом продажи.

Между прочим и НЕ отдавать доки они могли вполне законно, так как предыдущая доверенность утратила силу в связи с изменением рег. документов (номера, серии и т.д.) - это так если скурпулезно подходить.

Я когда переоформлял цвет - ездил забирать с хозяйкой, ну либо "звонок другу" вхожему :).

Опубліковано

Ясно, я кстати фотки увидел, я фоткал доверенность то там старый номер.

То что бы сделать новую доверенность то только через хозяйку уже.

Опубліковано

Можна переоформити якщо мати копії паспорта і коду власника авто, з економите трохі... Якщо будете шукати власника то запитаєте в

нього, я зі своїм авто так зробив

Опубліковано

маю знайомих можуть зробити ген.дор. без власника

перевірені. декілька раз хлопці виручали

Опубліковано

маю знайомих можуть зробити ген.дор. без власника

перевірені. декілька раз хлопці виручали

Про таке на форумах краще не писати. Вставиш нотаріуса

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...