Smith Опубліковано 20 Травня, 2016 в 09:24 #101 Опубліковано 20 Травня, 2016 в 09:24 Степаненко класичний "піп Гапон", тобто провокатор. Саме він спровокував бійку. Він не хоче вибачитись? Звичайно, після цих подій писали, що раніше гравці ДК робили так саме - після забитого гола у ворота ШД підбігали до їх фанів і цілували емблему ДК. Але... Це було досить давно і не було війни в країні, не було перемир'я між фанами. Власне, така і була цього разу реакція від Ярмоли. Крім того, гравці ДК вирізняються досить патріотичною позицією - це було і під час Майдану, і зараз - під час війни. Чого не скажеш про гравців ШД - один куями обкладає, інші кажуть "дир-дир-дир ми за мир", в іншого рот не може відкритись при виконанні гімну - аж зуби заціпило, що дружина мусить виправдовуватись (стидоба!!!), про власника ШД я взагалі мовчу - там тавра не має де ставити, в т.ч. і спортдиректор Палкін. І не треба забувати про постійні батли між гравцями та тренерами клубів. Особливо це стосується Луческу - троль і провокатор. І все це, як на мене, спричинило те, що сталось.
Barugan Опубліковано 20 Травня, 2016 в 10:35 #102 Опубліковано 20 Травня, 2016 в 10:35 Smith шо шо а Степаненко нормальний пацан. Він на відміну від декого (не буду показувати пальцем), футболку не кідав на землю і по ній не топтався.... і стосовно емблеми клуба, натянуто все за вухо в стилі горе-патріотизма. Подивіться футбол в європейських чемпіонатах, там щось нікому в голову не спадає за таке дубасити гравця. Бо знають, що рік грати не будуть.
Smith Опубліковано 20 Травня, 2016 в 10:58 #103 Опубліковано 20 Травня, 2016 в 10:58 Мені здається, що я пояснив свою думку досить обґрунтовано. Крім того, з поправкою на сьогоднішні українські реалії. А загалом, неправі обидва - що Ярмола. що Степаненко. Щодо емблем клубу - все видно на відео, що саме робив Степаненко, де і перед ким.
Nokian Опубліковано 20 Травня, 2016 в 12:28 #104 Опубліковано 20 Травня, 2016 в 12:28 Навіть якби Степаненко зняв труси і показав фанам ДК голу дупу- і тоді Ярмоленко не мав жодного права перечіпляти Степаненка. Взагалі то сам поштовх Ярмоленка і не є таким вже грубим. А ось дії Кучера конкретно підпадають під статтю Кримінального кодексу вже. Цілувати ж емблему свого клубу футболіст має повне право де завгодно, коли завгодно і перед ким завгодно. Закон не забороняє.
igorgame Опубліковано 20 Травня, 2016 в 12:45 #105 Опубліковано 20 Травня, 2016 в 12:45 2 часа назад, Barugan сказал: футболку не кідав на землю і по ній не топтався. Давай ще адвокатом кротів стань, їх так мало і поплач за них нещасних Вище Smith написав, що зараз існує перемир'я між фанами, а тому не було більш жорсткішої реакції з боку фанів Динамо! Якщо ви вболювальник Шахтаря - я вас розумію і поважаю вашу думку але я, як вболювальник Динамо, НІКОЛІ і ні при яких обставинах не стану на підтримку гравців і дій "того" клубу і так роблять вболювальники у всьому світі!!! А тепер готовий вислухати ваші хфє і захист кротовні
igorgame Опубліковано 20 Травня, 2016 в 12:49 #106 Опубліковано 20 Травня, 2016 в 12:49 17 минут назад, Nokian сказал: не мав жодного права А Зідан, свого часу, мав право Матерацці засадити? Я вас благаю, давайте не грати тут у ... Всі розуміють що і до чого, відповідні інстанції винесуть покарання але битись і сваритись вони будуть завжди і так скрізь є! Не так часто вспливає але кипить ого-го і в Англії і у Франції і у Іспанії ... вистачає випадків!!!
Barugan Опубліковано 20 Травня, 2016 в 14:15 #107 Опубліковано 20 Травня, 2016 в 14:15 1 година тому, igorgame сказано: Давай ще адвокатом кротів стань, їх так мало і поплач за них нещасних Вище Smith написав, що зараз існує перемир'я між фанами, а тому не було більш жорсткішої реакції з боку фанів Динамо! Якщо ви вболювальник Шахтаря - я вас розумію і поважаю вашу думку але я, як вболювальник Динамо, НІКОЛІ і ні при яких обставинах не стану на підтримку гравців і дій "того" клубу і так роблять вболювальники у всьому світі!!! А тепер готовий вислухати ваші хфє і захист кротовні Мова сугубо про Степаненка і Ярмоленка. Я на відміну від Вас клубів сюди не приплітав, а значить вже очевидно, що Ви заангажована особа, тому ваша думка упереджена. Да що я говорю, сам Ярмоленко визнав, що він не прав.
igorgame Опубліковано 20 Травня, 2016 в 14:32 #108 Опубліковано 20 Травня, 2016 в 14:32 16 минут назад, Barugan сказал: сам Ярмоленко визнав Визнав - бо розуміє значимість виступу збірної, а такім жирафам як Степаненко і Ко. цього не зрозуміти! P.S. Я ж зрозуміло написав, що я заангажована людина бо непереварюю кротів і вболюваю за Динамо Київ!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.