jack74 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 22:27 #1 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 22:27 Порадили спробувати... Для лікування гіпертонії... Хтось пробував на собі? Ефект є?Не обов'язково по гіпертонії... Може хто пробував по інших діагнозах, варікоз, наприклад... Мені цікаво, чи відчули ви ефект?
seolutsk Опубліковано 1 Липня, 2015 в 06:19 #2 Опубліковано 1 Липня, 2015 в 06:19 Еффект є однозначно. Єдине що - ставити краще має спеціаліст + піявка має бути одноразова. Розкажу ситуацію - заробив отит на вухо. В лікарні подивились - сказали щоб капав каплі 4 чи 5 днів і якісь протиалергічні таблетки прописали. Якщо не допоможе - будуть госпіталізовувати. В той же вечір подзвонив до свого лікаря-"народніка", кажу так і так, давайте пиявочкі мені. Прийшов - поставила. Рана за дня три повністю загоїлась, прийшов до лікаря - він здивовано спитав - "ооо, а що ти робив? тут нічого вже не має!". Кажу - на пиявки зходив. Він трохи скривлено - "А, ну да, може бути". Тепер якщо отити - то тільки пиявки. На рахунок варікоза - допомагає 100%, але потрібно ще підтримуючу хімію якусь пити, щоб болячка не вилізла знову. На рахунок гіпертонії - не скажу, не чув. Але якось так.
in love we trust Опубліковано 23 Жовтня, 2015 в 15:32 #3 Опубліковано 23 Жовтня, 2015 в 15:32 мені теж герудотерапія допомогла. в мене постійні проблеми з затримкою місячних, + ще і склерополікістоз прооперований. Саме при останньому і радять йти на п"явки. Спробувала. Вже після першого сеансу місячні пішли самі, без будь-якої медикаментозної стимуляції! Я просто в захваті! Поки відходила 5 сеансів, всього має бути до 10-ти.
jack74 Опубліковано 23 Жовтня, 2015 в 16:15 Автор #4 Опубліковано 23 Жовтня, 2015 в 16:15 нууу... я то не сильно хочу, щоб вже після першого сеансу в мене пішли місячні , ну але вже відкрийте секрет, здайте "точку" - де робите, яка вартість?
in love we trust Опубліковано 23 Жовтня, 2015 в 16:36 #5 Опубліковано 23 Жовтня, 2015 в 16:36 На Винниченка біля містка зліва (якщо їхати в сторону центру) є п"ятиповерховий будинок, там офіси. Знизу ще бар Шафран. На другому поверсі є кабінет інтегративної медицини. там є лікар і медсестра. остання мені і ставить п"явки - орієнтовно раз в 5-7 днів. Вартість залежить від кількості. Мені ставлять по 4 штуки, то плачу за це 174 гривні. Ту жінку звати Аня, тел. 095 037 52 93. Нехай помагає, якщо все-таки спробуєш.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.