Перейти до змісту

Гірудотерапія - лікування п'явками


jack74

Рекомендовані повідомлення

Порадили спробувати... Для лікування гіпертонії... Хтось пробував на собі? Ефект є?

Не обов'язково по гіпертонії... Може хто пробував по інших діагнозах, варікоз, наприклад... Мені цікаво, чи відчули ви ефект?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еффект є однозначно. Єдине що - ставити краще має спеціаліст + піявка має бути одноразова. Розкажу ситуацію - заробив отит на вухо. В лікарні подивились - сказали щоб капав каплі 4 чи 5 днів і якісь протиалергічні таблетки прописали. Якщо не допоможе - будуть госпіталізовувати. В той же вечір подзвонив до свого лікаря-"народніка", кажу так і так, давайте пиявочкі мені. Прийшов - поставила. Рана за дня три повністю загоїлась, прийшов до лікаря - він здивовано спитав - "ооо, а що ти робив? тут нічого вже не має!". Кажу - на пиявки зходив. Він трохи скривлено - "А, ну да, може бути". Тепер якщо отити - то тільки пиявки. На рахунок варікоза - допомагає 100%, але потрібно ще підтримуючу хімію якусь пити, щоб болячка не вилізла знову. На рахунок гіпертонії - не скажу, не чув. Але якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 місяця потому...

мені теж герудотерапія допомогла. в мене постійні проблеми з затримкою місячних, + ще і склерополікістоз прооперований. Саме при останньому і радять йти на п"явки. Спробувала. Вже після першого сеансу місячні пішли самі, без будь-якої медикаментозної стимуляції! Я просто в захваті! Поки відходила 5 сеансів, всього має бути до 10-ти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нууу... я то не сильно хочу, щоб вже після першого сеансу в мене пішли місячні ;), ну але вже відкрийте секрет, здайте "точку" - де робите, яка вартість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Винниченка біля містка зліва (якщо їхати в сторону центру) є п"ятиповерховий будинок, там офіси. Знизу ще бар Шафран. На другому поверсі є кабінет інтегративної медицини. там є лікар і медсестра. остання мені і ставить п"явки - орієнтовно раз в 5-7 днів. Вартість залежить від кількості. Мені ставлять по 4 штуки, то плачу за це 174 гривні. Ту жінку звати Аня, тел. 095 037 52 93. Нехай помагає, якщо все-таки спробуєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...