Перейти до змісту

куплю прицеп до авто або міст для виготовлення!

BILL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

куплю прицеп до авто з документами або без, можливо саму раму з мостом, міст окремо для виготовлення прицепа! розгляну всі варіанти!

Опубліковано

а нащо вам міст..просто задню балку собі купіть) в мене є з ауді а6 і є з фіата уно- 200 грн штука

Опубліковано

Є прицеп, стоїть без діла в мене на Вишкові. Стан задовільний, давно не їздив, треба гуму на нього. Ціна договірна.

post-8046-0-02267700-1435404601_thumb.jp

post-8046-0-75095800-1435404613_thumb.jp

Опубліковано

Є прицеп, стоїть без діла в мене на Вишкові. Стан задовільний, давно не їздив, треба гуму на нього. Ціна договірна.

яка ціна прицепа?

Опубліковано

Продаєте?

Опубліковано

скажіть ціну

Опубліковано

Значить так. Прицеп нормальний ще. Із хорошого металу пише що маде ін сесесер. З нашого волиняночного заводу. Простояв добрих років 6-7 без роботи. Якщо чесно, власник хоче починати торгуватися з 4200 грн. Але сам причеп треба облагородити перед продажем, щоб можна було звідти торг тримати. Документи у власника є на нього. Продавати дуже дешево відразу власник не спішить, каже, як зробить з нього лялю, тоді зможе із спокійною душею продати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...