Перейти до змісту

Питання до практиків з ремонту приміщень.

fotlav

Рекомендовані повідомлення

Питання до тих хто реально займається ремонтами приміщень.

Якими гіпсовими шпаклівками з вашого досвіду краще користуватися для старту і фінішу.

Тобто які легші в нанесенні шпателем і потім затиранні шліфувальною бумагою.

Одним словом ціна якість і простота в використанні.

Стеля гіпсокартон, стіни піщано-вапняна штукатурка, поштукатурені по маякам в хорошій якості.

Дякую за відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

041001sheetrock.jpg

якщо ви хочете справді якісну екологічну шпатлівку то на шініш краще взяти шетрок як на малюнку. вона в луцьку продається тільки в магазині мікс що знаходиться за 5 школою перед мостом. на старт можна брати сатін як рекомендували вище. це рекомендація як виконавця з досвідом в декілька років.

шетрок найлекше затирається і він іде з добавкою фіброволокна що запобігає тріщенам.

якщо зцікавить дам широку консультацію в приваті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою думку кнауф мультифініш. по співвідношеню ціна / якість краще не придумаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заитаюсь й я

зібрався шпатлювати балкон в панельному будинку поверш штукатурки. балкон засклений. чим радите,внутрішній старт зиму перенесе? планується фактурна штукатурка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а є ще такі,хто б назвав кнауф фінішем? 2 в 1 саітін або акріл-путс 2в1 по штукатурці. а далі фініш повинен бути фінішем. семін класне, дешевше акріл путс фініш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кнауфом стянути, фінішом затерти. жорсткий шпатель і в перед.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешево і сердито кнауф старт,або ротбант,потім кнауф фініш,все легко треться...сам зараз роблю ремонт,все окей...малому найняв робочих,то вони працюють акрил путцом,але як на мене,то кнауф є самим оптимальним варіантом по бюджетним матеріалам...шви обробляю фугенфюлером+ сітка для швів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешево і сердито кнауф старт,або ротбант,потім кнауф фініш,все легко треться...сам зараз роблю ремонт,все окей...малому найняв робочих,то вони працюють акрил путцом,але як на мене,то кнауф є самим оптимальним варіантом по бюджетним матеріалам...шви обробляю фугенфюлером+ сітка для швів...

сітка для швів при тріщенах має властивість розтягуватись, краще поклеїти на пва фіброволокняну стрічку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Для проби в одній кімнаті зробив такий вибір гіпсових матеріалів,

так як шпаклівку роблю перший раз і для себе.

Шви - в гіпсокартоні на стелі Knauf Fugenfuller

Стеля - САТІН ПСЗ-11(2в1)|20кг - Шпатлівка універсальна (старт|фініш), біла

Стіни - на стартову шпаклівку, відверто скажу експеримент в виборі бо про цей матеріал нічого не чув.

Альба СТАРТ 30 кг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли засохне - зубилом не порівняєш )) - так що прийдеться акуратно вирівнювати

lord так це перевага чи недолік цієї шпаклівки?

і ще питання якщо брати Knauf старт і Альба старт то ці шпаклівки на одному рівні в якості і зручності використання чи якась гірша а якась краща, тому що тільки Knauf старт доводилось робити не значну дрібну роботу тому можу скласти уявлення для порівняння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а є ще такі,хто б назвав кнауф фінішем? 2 в 1 саітін або акріл-путс 2в1 по штукатурці. а далі фініш повинен бути фінішем. семін класне, дешевше акріл путс фініш.

ну якщо ви не в курсі то у knauf є марка - мульти-фініш, це що по вашому не фініш?

скажіть просто - я не працюю з кнауф бо він мені не подобається. і все. навіщо торгові марки хаяти. кожен вибирає те, що йому до вподоби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...