Перейти до змісту

Потрібна допомога (перевірити процессор s1155)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне проблема - перестав працювати вбудований звук, перестала визначатися вбудована графіка, біос бачіть 6 гіабайт пам'яти з 8-ми.

Обладнання все визначається системою нормально.

Софт типу cpu-z, hw-info, asus alsuite пише що пам'яті 8 гіабайт. Проблема виникла після того як розбирав комп'ютера для чистки від пилу.

Процесор core-i5 3340 (s1155), материнська asus p8z77m, пам'ять 2х2gb kingston, 1x4gb kingmax.

Може хтось допоможе перевірити пам'ять і процесор у своїй материнській платі, та в моїй платі свій процесор? З мене сік/пиво/шоколадка, щоб визначитись що це - процессор чи плата, здавати плату по гарантії чи думати що робити з процессором.

Опубліковано

біос бачіть 6 гіабайт пам'яти з 8-ми.

А виндовс сколько видит? Биос обновляли?

Проблема виникла після того як розбирав комп'ютера для чистки від пилу.

Для таких целей нужен сжатый воздух, а не пылесос с щеткой.
Опубліковано

біос бачіть 6 гіабайт пам'яти з 8-ми.

А виндовс сколько видит? Биос обновляли?

Проблема виникла після того як розбирав комп'ютера для чистки від пилу.

Для таких целей нужен сжатый воздух, а не пылесос с щеткой.

Виндовс видит 6, как и биос. Хотя всяческий софт, как я написал пишет что памяти 8 гигабайт, и планки распознаются правильно 2х2 и 1х4. Биос был последний, пробовал даунгрейд на предыдущий через флэшбэк - результат тот же. Затем прошил снова последний - без изменений.

Ну нет у меня в квартире компрессора. Да и я же не водил прям пылесосом по материнке, я все кисточкой (такой как для рисования) смахнул на дно системника, а оттуда уже собрал пыль пылесосом.

П. С. Я на оверах Вам в личку отписался.

Опубліковано

Процессор и память проверены в другой материнке с ними все нормально, проблема в материнке. Где в Луцке можно попробовать прошить биос через программатор? На оверах народ склоняется к глюку биоса.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...