Перейти до змісту

Допоможіть оцінити велоконя для подальшого продажу.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброї ночі шановні вело любителі і професіонали! Допоможіть будьласка оцінити коника.

На жаль склалася така ситуація що приходиться продати і не хочеться віддати за безцінь, але і не хочу ставити ціну виходячи з того " Кому скільки не вистачає"...

Рама 21.

Руль і винос Uno.

Гальма Deore LX

перекидки і перемикачі Deore XT

Шатуни XCT

Педалі Welgo

Вилка Manitu

Пістоновані подвійні диски з втулками Qvanta

Резина Schwalbe Rocket ron 26

Волокомпютер, болотніки, маячки, і задній стоп.

Велосипед проїхав трохи більше 700км.

post-25304-0-55139800-1434315096_thumb.j

post-25304-0-68038500-1434315105_thumb.j

post-25304-0-31375600-1434315116_thumb.j

post-25304-0-13604400-1434315123_thumb.j

post-25304-0-54682400-1434315130_thumb.j

post-25304-0-10077500-1434315139_thumb.j

post-25304-0-50410900-1434315148_thumb.j

Опубліковано

Його не берегли. Сидіння не рідне, купувалося бв. Є царапини і потертості. Цікавить що за нього можна взяти.

Опубліковано

Обладнання вела топове, у більшості, але морально застаріло ще років п'ять тому. І не тільки морально, як бачу. Ще й несбалансоване. Важко цінити. Скажу єдине, ви більше вигадаєте, якщо буде барахол.

Опубліковано

Цікавить вилка, задня перекидка, манетки, гальма, та колеса (без гуми). Скільки хочете за це все?

Опубліковано

Люди, я хочу почути конкретну суму. Я купувала його 3 місяці тому за 800 доларів. Чого він зараз вартий. Працює все відмінно.

Опубліковано

Тю, виходить ви знаєте, скільки він коштує. От вам і конкретна сума. Три місяці, то не три роки.

Вам пояснюють, що важко оцінити такий велосипед, ще й по фото. А ще й конкретну суму. Баловані люди :)

Опубліковано

Дякую всім!

Ціна продажу 650 доларів.

Якщо когось цікавить пишіть в п.п домовимся про зустріч.

Опубліковано

Я купувала його 3 місяці тому за 800 доларів

то це взагалі не показник, бо коштує він приблизно вдвічі дешевше. а продаван, що втулив за 800, просто вас добряче намахав :dont:

Опубліковано

200 долярів максимум!

А можна поцікавитися, звідки Ви взяли саме цю цифру? Чому саме 200? Як Ви рахували?

Опубліковано

Повторю ще раз, велосипед не берегли і активно використовували.

не берегли, значить вбили.... відповідно і ціна...

а ти хочеш тут втулити вбитий вел за 800 баксів?

Опубліковано

авторка когось певно хоче наобманути, за 3 місяці його до такого плачевного стану нереально довести, навіть по стерті в хлам гріпси, свідчать що байк мучили довго та нудно.

ну а віддати за доходягу дві ціни бюджетних, нових веліків, то хто вам дохтор... :)

Опубліковано

вилка, задня перекидка, манетки, гальма, та колеса (без гуми) 2500 грн влаштує? Якщо боїтеся, то приїду і все сам зніму.

Опубліковано

800 доларів це троха забагато ... ось тут http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=82&t=271284 за 700 найнер в набагато кращому обвісі продається і в нормальному не вбитому стані

Опубліковано

Яб для початку гарно його помив. Якщо то на ньому не цілюще болото по 400 баксів за кг. Тоді ціна в 600 баксів реальна його вартість

Опубліковано

Я нікого не заставляю купувати. Я попросила зорієнтувати в вартості.

Написала ціну за яку купила. Ніхто нічого путнього не написав, тільки обісрали, а тепер ще й винною зробили. :_11:

Я б його не продавала якби не обставини.

Опубліковано

Тобі ж сказали 400баксів його ціна, для старту можна і 500 запросити з подальшим зниженням ціни. Я звісно не знаю в якому він технічному стані, але вел реально таки дуже не поганий. Про те як каже одна: морально застарілий.

Опубліковано

Тобі ж сказали 400баксів його ціна, для старту можна і 500 запросити з подальшим зниженням ціни. Я звісно не знаю в якому він технічному стані, але вел реально таки дуже не поганий. Про те як каже одна: морально застарілий.

Дуже дякую!

Хоть одна людина дала змістовну відповідь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...