Перейти до змісту

Бездріжджовий хліб


Tarikk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную бездріжджовий висівковий хліб на заквасці (можливі інші варіанти складу, за бажанням Клієнта :)).

Власного виробництва.

Замішаний на артезіанській водичці з Баєва))

вартість - 14 грн/буханець

вага +-800 грам

можлива велодоставка в межах міста

контакти - 0938273568, тема, ПП

a49I8.jpg

pKq8S.jpg

BZoyF.jpg

Опубліковано

Сорі за оффтоп. Ми вдома уже більше 3-ох років собі хліб печемо. Порівнювати з магазинним просто немає сенсу, таке враження, що схожість лише в назві.

Опубліковано
Сорі за оффтоп. Ми вдома уже більше 3-ох років собі хліб печемо. Порівнювати з магазинним просто немає сенсу, таке враження, що схожість лише в назві.

аналогічно, уже років 4 випікаю хліб на заквасці...ні запах, ні смак з магазинним не зрівняти...ще й сам процес замішування-випікання подобається :)

Опубліковано

Працюю в центрі, живу за містом. Зазвичай, їжджу велосипедом , то не проблема під'їхати в будь-яку точку міста.

Опубліковано

Вчора замовила хлібчик - сьогодні вже отримала з доставкою на офіс! :0151:

Аромат доносився по всіх кабінетах, тому на обідню перерву збіглися усі на запах свіжоспеченого хліба! Дуже м"який, запашний та скоринка хрустка (яку я найбільше люблю)! Смакував усім (навіть тим, що на дієтах :) ) і з усім...залишився лише отой маленький кусочок :0111:post-16375-0-79758500-1434638818_thumb.j

Дякую! Буду замовляти ще :g15:

  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Tarikk, на понеділок або вівторок мені 2 буханочки можна?

Домовились :) напишу/подзвоню, як хлібчик спечеться.

Zevs_Isver, точного часу сходження немає, дуже впливає температура повітря.

Перший раз тісто кілька годин сходить, потім ще раз його вимішую і кладу в форми. І тоді уже візуально орієнтуюсь, коли пора випікати.

Опубліковано

Zevs_Isver, точного часу сходження немає, дуже впливає температура повітря.

Перший раз тісто кілька годин сходить, потім ще раз його вимішую і кладу в форми. І тоді уже візуально орієнтуюсь, коли пора випікати.

2й раз скільки приблизно?

Опубліковано

Подяка і від мене! Хліб смачний! З червоним борщем та окрошкою пішов на ура. Можна ще поекспериментувати з різними інгріндієнтами.

  • 6 місяців потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Основні складові - борошно пшеничне 1го гат, борошно житнє, висівки, закваска, вода і сіль.
печу в електродуховці, печі, на жаль, немає. 
 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...