Перейти до змісту

Переоформлення автомобіля

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

Влесне цікавить така ситуація: хочу перефарбувати власне авто в інший колір! Куди треба звертатися щоб оформити його? Потрібно переформити до фарбування чи після? Що для цього потрібно ?? І яка приблизно ціна цього діла? Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В МРЕВ є експерти НДЕКЦ (на другому поверсі) Вам спочатку потрібно переговорити з ними, наскільки знаю після фарбування потрібно в них взяти висновок спеціаліста і лише після того робити перереєстрацію у зв'язку зі зміною коліру. Я думаю в 2000 маєте вкластися без добровільних внесків (які складають від 300 до 500 грн.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В МРЕВ є експерти НДЕКЦ (на другому поверсі) Вам спочатку потрібно переговорити з ними, наскільки знаю після фарбування потрібно в них взяти висновок спеціаліста і лише після того робити перереєстрацію у зв'язку зі зміною коліру. Я думаю в 2000 маєте вкластися без добровільних внесків (які складають від 300 до 500 грн.)

Дякую!!! а ще цікавить якщо просто старий тех талон перерробити на новий пластиковий то теж така ціна буде у 2000????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю в 1000 можна вкластися спокійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб нестворювати нову тему спитаю тут:

Задача

переоформити бус підприємства на приватну особу - що потрібно і приблизний бюджет???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо бус стоїть на юридичну особу тоді він є основним засобом на підприємстві і там є його залишкова ціна. Є два варіанти реалізації цього буса:

1. Продаж по залишковій вартості (залишкова вартість повинна бути не менша чим вага буса х на вартість 1 кг металолому) в такому разі покупець оплачує готівкою чи по перерахунку вказану вартість на підприємство. З видатковою накладною + договір купівлі-продажу + акт прийому передачі (не завжди) ви йдете і виписуєте довідку рахунок.

2. Якщо залишкова вартість не влаштовує підприємство тоді робиться оцінка ринкової вартості авто. Цю оцінку може робити експерт НДЕКЦ (Науково дослідний експертно криміналістичний центр при кожному мрев, вартість приблизно 200 грн. чи інша фіз. чи юр. особа з відповідними дозволами вартість від 500 грн. Тоді підприємство вже виписує накладну на ринкову ціну і ви її опачуєте і вже з висновком виписуєте довідку.

Для виписки довідки-рахунок обов'язково ще має бути рішення зборів акціонерів про продаж авто, наказ на представника від фірми якому доручено проводити продаж даного авто і установчі документи фірми.

Здійснити переоформлення з юр.особи на фіз особу думаю неможливо, Спочатку зняти, а потім поставити на фіз. особу. Зняття авто згідно законів повинно зніматися з обліку згідно місця реєстрації фірми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Щоб не створювати нову тему...

Є авто з ген дорученням на 2 особи (мене і батька). Хочу поставити авто на себе, яка процедура оформлення на сьогоднішній день?

Ну і по грошах зорінтуйте заодно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам необхідно обов'язково власника техпаспорту брати з собою з його паспортом і кодом, або просто копії документів власника для того щоб зроботи договір купівлі-продажу між вами, генеральне доручення і вперед в МРЕВ. Спочатку НДЕКЦ (300 грн.), обов'язково для всіх б/у авто, перереєстрація приблизно 600 грн. з новими номерами і на 100 грн. дешевше, якщо залишите старі. Ну і ще на ціну вплине чи будите це робити самі чи вам буде допомагати "консультант МРЕВ".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, QUARD сказано:

Вам необхідно обов'язково власника техпаспорту брати з собою з його паспортом і кодом, або просто копії документів власника для того щоб зроботи договір купівлі-продажу між вами

Нафіга? Доручення на двох, то один пише договір купівлі-продажу на іншого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, yurgen сказал:

Нафіга? Доручення на двох, то один пише договір купівлі-продажу на іншого

Провтикав що там ще й генералка на батька. Можуть між собою скласти договір. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...