Перейти до змісту

Всі види сантехнічних робіт, електрика, обслуговування та вствановлення опалювальних систем, зварювання ПП труб

Iresjka

Рекомендовані повідомлення

це фірма має досить великий спектр виконуваних робіт

то куди можна під'їхати в офіс обговорити деталі?

я можу прикинути суму плюс мінус але ще є демонтаж тобто складність робіт щоб зняти старі труби плитку стіни бетон цегла

потрібно враховувати матеріали в роботі їх характеристики та ціну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь

я можу прикинути суму плюс мінус але ще є демонтаж тобто складність робіт щоб зняти старі труби плитку стіни бетон цегла потрібно враховувати матеріали в роботі їх характеристики та ціну

це не відповідь на моє питання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить скільки буде коштувати зробити теплу підлогу в квартирі.

відпишіть в приват. номер який вказаний в оголошенні не відповідає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить скільки буде коштувати зробити теплу підлогу в квартирі. відпишіть в приват. номер який вказаний в оголошенні не відповідає.

А скільки буде купити машину? :)

і що ж це за питання!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить скільки буде коштувати зробити теплу підлогу в квартирі. відпишіть в приват. номер який вказаний в оголошенні не відповідає.

і що ж це за питання!

головне щоб відписали, або номер телефону нормальний дали щоб з майстром поспілкуватися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я можу прикинути суму плюс мінус але ще є демонтаж тобто складність робіт щоб зняти старі труби плитку стіни бетон цегла потрібно враховувати матеріали в роботі їх характеристики та ціну

це не відповідь на моє питання

деталі обговорюються не в офісі а на місці роботи так зручніше швидше і одразуможна врахувати безліч здавалось дрібних нюансів це непрофесійно обговорювати абстрактний проект можуть виникати непередбачувані труднощі і займає зайвий час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і що ж це за питання!

головне щоб відписали, або номер телефону нормальний дали щоб з майстром поспілкуватися

телефонуйте. уже повинен бути доступний. 350 грн./м2 приблизно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить скільки буде коштувати зробити теплу підлогу в квартирі.

відпишіть в приват. номер який вказаний в оголошенні не відповідає.

вас цікавить тепла підлога від опалення чи електрична

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і що ж це за питання!

телефонуйте. уже повинен бути доступний. 350 грн./м2 приблизно.

ціна залежить від матеріалу від опалення [це або полі пласт або металопласт ] відстань між витками . електро кількість м2 підключка до щитка ....і т п номер 0669760699 микола

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і що ж це за питання!

цілком згідна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З'явилась нова послуга, - електрогазозварник. Встановлення опалювальних котлів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Капремонт санузла и замена котла. Надо было заменить все старые трубы, старую плитку, перепланировать канализацию и воду, сделать теплый пол, вобщем, непочатый край ))

Позвонила по этому объявлению и ни разу не пожалела ) В тот же день пришел мастер Микола, все обсудили, сориентировал по цене за материалы и работу, подсказал как сделать лучше и дешевле, предложил варианты. Весь объем работ разделили на этапы, оплата после завершения каждого этапа.

Цены нормальные - средние по Луцку, плюс скидку делали с каждой оплаты (В итоге на материалы ушло гораздо больше денег, чем на оплату работы)

Сейчас уже завершающий этап, когда закончат - предоставлю фотки до и после )

А пока хочу сказать спасибо, что все сделано со старанием, продумыванием нюансов, как для себя, и что нам не пришлось искать самим ни электрика, ни штукатура, ни сварщика, ни бетономешалку, все это организовал тот самый мастер Коля, а ему предоставила фирма.

Вобщем, мы довольны, спасибо, после окончательного завершения еще отпишусь )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за відгук. і за майбутні викладені фото. очікуємо на ваші нові побажання та замовлення

не варто так часто апати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Чуть не забыла про фотоотчет ))

Итак, сначала было страшненько (до ремонта):

tziEc.jpg

mdD2F.jpg

Потом стало еще страшнее (ремонт):

dbHD4.jpg

zkt1Z.jpg

Ну а теперь наш санузел выглядит вот так (правда еще не повесили шкафчик над умывальником и прочие мелочи не все) :

Vx64S.jpg

3P06.jpg

S8Xxb.jpg

wXvk.jpg

IiJUO.jpg

GS7Wc.jpg

Помимо прочего (на фото не покажешь) теперь у нас теплый пол и слив воды в полу под кабинкой (разлитая вода или потоп теперь не грозит, вода с любого места на полу просто стечет в слив сама, и пол высохнет сам, потому что теплый :) ).

Еще раз спасибо мастерам! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вам дуже вдячна за фото які ви виклали дудем очікувати ваші нові замовлиння ми виконуєм любі побажання на любий смак

я вам дуже вдячна за фото які ви виклали будем очікувати ваші нові замовлиння ми виконуєм любі побажання на любий смак

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ми співпрацюємо з різними дизайнерами інтер'єрів, розпису, та вислуховуємо Ваші пропозиції. Тож не соромтесь, запитуйте. ВІДПОВІМО. :0116:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

актуальна послуга

встановлення бойлерів

шпаклювання одкосів

укладки ламінату

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить консультація майстра по всьому ремонту квартири 3х-кімнатної і подальшої співпраці.з ким можна зв'язатись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить консультація майстра по всьому ремонту квартири 3х-кімнатної і подальшої співпраці.з ким можна зв'язатись?

телефонуйте 066 97 606 99 Микола.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Щоб в оселі було чисто,

і щоб все "блищало"...

Викличте спеціаліста!!!

Або двох... як мало :))..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

post-2595-0-61809800-1451831931_thumb.jppost-2595-0-21116100-1451832043_thumb.jp

ось такі

post-2595-0-21116100-1451832043_thumb.jp

непримітні

post-2595-0-15056800-1451832148_thumb.jp

маленькі

post-2595-0-95411700-1451832209_thumb.jp

але такі необхідні роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Працюємо старанно! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...