Перейти до змісту

Будівництво. Візьму в бригаду.

Столярка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отож.

Візьму в бригаду , 3-4 людей ( від 25 + ). На дньовку, Майстри 150-200 , підсобник 100-150. Оплата після певного об'єму виконаної роботи ( 1-2 рази на місяць ) + преміальні. Робота з плаваючим графіком. З 9.00 - 19.00 .

Вимоги - Не пити на роботі і думати головою.

Потрібні такі люди , які мають певний досвід роботи в будівництві, а саме : електрика, робота з гіпсокартоном, шпаклювання, чорнова \ чистова стяжка, утеплення, тепла підлога, муровка, плитка, опалення та інше. Суто внутрішня робота.

Бажано мати мінімальний арсенал інструменту.

В приват або 066-255-1сім-34, Саша.

Опубліковано

не знаю як підсобники, але майстри за 200 грн./день та ще й зі своїм інструментом не підуть робити.

Опубліковано

Бажано мати мінімальний арсенал інструменту.

Мінімальний , то маю на увазі молотки, зубила, ножовки і.т.д

А не електро-інструмент.

Опубліковано

Круто, 200 грн. для майстрів та при цьому ще й думати головою. :0162: Хіба, що Джамшута з Равшаном.

Не знаю які у Вас там "запроси" , но є люди які з радістю працюють за такі гроші.

за 6 робочих днів мати 1200 грн, це цілком достатньо як для будівництва.

прошу не офтопити, не подобається проходимо мімо.

Опубліковано

прошу озвучити середні ціни по Луцьку на: встановлення елекричної точки, монтаж гіпсокартону, шпаклювання, плитка, монтаж 1 секції радіаторів опалення і т.д.

ще раз кажу, 1200 за 6 днів адекватної роботи я сам готовий платити.

Опубліковано

прошу озвучити середні ціни по Луцьку на: встановлення елекричної точки, монтаж гіпсокартону, шпаклювання, плитка, монтаж 1 секції радіаторів опалення і т.д.

ще раз кажу, 1200 за 6 днів адекватної роботи я сам готовий платити.

Ясно написано у першому повідомлені, на дньовку.

Якби було від вироботки , то друге діло, розглядалась би Ваша критика.

А так знову ж повторю , не подобається, шукайте , працюйте самі на себе, будете мати на 20-50-100 грн більше, правда як повезе. Бо можна в день 6 квадратів плитки викласти, а можна і 2 . Так що, результат на лице. Є таке розуміння постійна робота, є шлак , коли сидиш і гризеш ногті в її пошуках.

Опубліковано

Я не являюся потенційним працівником на такого роду вакансії. Просто реально дивлюся на речі.

Опубліковано

А як то в електрика може бути дньовка? я працюю можна сказати в даній галузі, ну то блін про дньовкі електрикам вперше чую! виробітка і тількі виробітка!

шось мені в голові не вкладається..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...