Перейти до змісту

Троїть авто + димок

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні їхав з роботи, авто поводило себе як завжди. Коли доїхав до будинка автомобіль на холостому почало трішки трусити, при різкому натисненні на газ , авто трусить а потім наберає оберти. З труби іде димок, як мені здається він 100% не білий та звук бух-бух. Запах ніби щось "жариться" :) Масло та тосол в нормі. Провода, катушка нові. Авто робить на ГБО 2.

Прикладав лист бумаги до труби, то там залишається тільки конденсат та чорне кільце від труби, який через 2-3 сек випаробується. Жирних та закопчених слідів не виявлено. Моя думка - це свічка. Авто омега А 2,0

Хто що думає ?

Опубліковано

може свічка, може котушка

найпростіше подивитись свічки, поміняти на інший комплект

якщо ж не виключати котушку і нема свічок запасних,

якщо 4 котушки знімаєте по одній і котушку зі свічкою із напарником перевіряєте, притуляєте свічку металевою частиною (тільки не зубчиком) до двигуна,

напарник заводить на пару секунд, є іскра, наступна котушка, так виявите несправну пару, змінивши місцями свічку з іншої робочої пари, можна визначити, що саме несправне.

і якщо діагностуєте щось по вихлопній, тоді краще переключити на основне паливо.

Опубліковано

в першу чергу перевір на бензині як машина себе веде. газ дуже примхливий до якості іскри на відміну від бензину.

Опубліковано

Завтра куплю комплект свічок та поставлю. Надіюся, що діло у них.

в першу чергу перевір на бензині як машина себе веде.

Стидно казати - бензина 0 :)

Опубліковано

не вздумай газові свічки купувати - туфта повна. тільки рекомендовані виробником!!!!

а як себе бензонасос почуває? чи відключений?)))

Опубліковано

іскра на повітрі, ніразу не гарантія того, що вона буде в камері згорання, або може бути млява, і не запалить паливно-повітряну суміш як слід.

Опубліковано

Я вже забувся що таке бензонасос та бензин :)

колега декілька разів на стартері до заправки дотягував (метрів 50) ))) прораховувався трішки по пробігу на лежачій стрілці)))))

іскра на повітрі, ніразу не гарантія того, що вона буде в камері згорання, або може бути млява, і не запалить паливно-повітряну суміш як слід.

для цього є спеціальні вакуумні апарати. багато свічок новеньких забраковували при перевірці)))

Опубліковано

Найбільше мене лякаэ цей дим, запах чи то масло горить чи ще щось. Всі інші симптоми на запалення.

в моїй Епіці з під капота теж ніби маслом гарячим попахувало, особливо після різкої зупинки. так і не знайшов причини. містика)))))

а якщо з вихлопної запах, то думаю вирішиться разом з троїнням)))

Опубліковано

І так, заміна свічок не допомогла. Після того як зняли головку було виявлено пропалену прокладку та сама головка на 4 циліндрі. Прокладки куплено та замінено, залишилося зовсім трішки зібрати. Всім дякую за поради.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...