Dorothy Опубліковано 1 Травня, 2015 в 15:51 Поділитися #1 Опубліковано 1 Травня, 2015 в 15:51 Хотіла б дізнатися, як наші форумчанки (яким трішки за 30 ) доглядають за своєю шкірою, якими засобами користуються, а також засобами яких фірм. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 1 Травня, 2015 в 18:26 Поділитися #2 Опубліковано 1 Травня, 2015 в 18:26 знаю, що у кремах багато консервантів і іншої бяки, навіть у дорогихчула купу позитивних відгуків про hand made кремиДе такі можна купити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nataljka Опубліковано 1 Травня, 2015 в 19:21 Поділитися #3 Опубліковано 1 Травня, 2015 в 19:21 Я брала кілька разів органічні мило та шампуні тут http://www.kidstaff.com.ua/tema-8773117.html, але з пункту 6 є ще й засоби по догляду за обличчям і тілом. якраз планую спробувати)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dorothy Опубліковано 2 Травня, 2015 в 09:55 Автор Поділитися #4 Опубліковано 2 Травня, 2015 в 09:55 Хотіла б уточнити: за шкірою обличчя. Якими масочками, кремчиками користуєтесь? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 07:21 Поділитися #5 Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 07:21 Шкіра у такому віці потребує додаткового зволоження. На жаль, варіант "просто вмитись і ти вже красуня" не підходить у віці після 25 вдень крем з SPF фільтром (засмага це гарно, але на стан шкіри погано впливає), на ніч - зволожуючий крем Я на iherb креми замовляла Щодо масок, то купованими не користуюсь. Роблю домашні (коли не лінуюсь ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 08:14 Поділитися #6 Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 08:14 Когда то вычитала, что кожа лица должна отдыхать, потому пользуюсь только дневным кремом, на ночь очищаю тоником и все, чтоб вроде как "подышала")))). SPF в составе крема для лица однозначно и никак иначе!!! А и еще обязательно крем вокруг глаз, пользуюсь уже 3 года и "гусиных лапок" у меня нет абсолютно, хотя у некоторых подруг одногодок уже замечаю их появление, так что думаю крем работает. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 11:36 Поділитися #7 Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 11:36 "гусиных лапок" у меня нет абсолютно, хотя у некоторых подруг одногодок уже замечаю их появление, так что думаю крем работает.ще генетичний фактор відіграє роль Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.