Перейти до змісту

Чим заліпити діри в асфальті?

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Вітаю.

В корінь дістали діри в асфальті на прилеглій до будинку території.

Ентузіазм міської влади з приводу ремонту очікувати не приходиться, а тому "спасєніє утопаєщіх - дєло рук саміх утопающіх".

Процес бачу наступним чином - компресором високого тиску вимити бруд та камінці, а потім залити дірку бетоном з подальшим встановленням елементів, які будуть змушувати водіїв якийсь час не їздити по покриттю, поки воно не засохне (планую субота + неділя).

Потрібні рекомендації з приводу підбору марки цементу, дисперсності щебеню і можливо якихось присадок.

Буду вдячний за коментарі з приводу технологічного процесу.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щебінь найменших фракцій(в залежності яка глибина ями\розміри)...бетон колотити думаю 1 до 2\3 буде нормально. Присадки непотрібні...Гроші на вітер. Цемент 500...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і з першим серйозним дощом той бетон попливе.

Можна використати любий мілкий бой , ставите відро, кидаєте всю пластмасу ( отримуємо ту саму епоксидну смолу) можна добавити куски рубероїда , що завалялась на вулицях , нагріваєте на кострі, бой в яму , смолу на верх, і шуфлю в руки і вирівнювти.

По крайній мірі так роблять кріпаки в мене в селі.. Бачив на власні очі, а бетон до одного місця.

Ну і якщо хочете ідеално рівну поверхню , то можна використати вібротрамбовку \ віброногу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і з першим серйозним дощом той бетон попливе.

Два роки тому ми будували дитячу площадку в дворі і залишився цемент. Його використали аби зробити заїзд для колясок в під'їзд і заліпили 2 ями. Так от латки на ямах тільки по краям трішки облущилися за 2 роки, так що не для магістральних навантажень цей матеріал підійде питання тільки в технологічній частині з метою посилення граничних навантажень (тему про американські дороги з бетону читав).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...