Перейти до змісту

Соціальне опитування по квартирам "про роботу"


PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

Вчора про квартирам ходила молода дівчина, представилась волонтером що проводить опитування з Києвської організації про проблему безробіття.

випитували максимум інформації. я думаю що це проводять опитування з приводу супсидії, щоб потім звірити чи обманюють люди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця дівчина (хлопець теж може ходити) - з київської фірми JFK Ukraine. Дійсно фірма міжнародна і займається опитуваннями населення, аналітикою, та іншою лабудою. До субсидій не має ніякого відношення (хоча в наш час не можна бути впевненим ні в чому). До мене вона заходила колись з якимось іншим опитуванням, але я її випер, так як вона зразу ж з порогу тицьнула підписати якусь анкету, запевняючи, що це чиста формальність, а насправді, коли я почитав, там було вказано, що я згоден щось там робити для них, надавати інформацію, працювати таємним покупцем, чи ще щось таке, вже точно не пам'ятаю. Після запитання, чому вона не попередила мене про це, а тільки наполягала на підписанні, дівчина мило закліпала очима. Тобто довіри до них в мене немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому б якась аналітична фірма не спонсорувалась якоюсь би спец. структурою, де гарантія, що потім цю інфу не зільють кому треба?

хоча люди самі себе "палять" зайдеш в контакти до людей, (для прикладу) людина працює в податковій на 2500 зарплатні, жінка сидить вдома в декреті, а судячи по фоткам Єгипет та Турція це як поїздка на природу на шашличок :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...