Перейти до змісту

Діагностика кондиціонера авто

Akim

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Так як не знайшов подібної теми по сервісу діагностиці та заправці систем кондиціонування, вирішив створити нову, так як має свої ньюанси, і не на кожній СТО є така станція, до прикладу як кругом в Польщі типу Valeo і т.п. Хто знає добрих майстрів, має контакти і рекомендації - прошу ділитися. Якщо погано шукав - модери перемістять... Шарамижників з балонами і пристроями кам"яного віку прошу не пропонувати, мав з такими справу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О приємно чути що хтось шукає якісну послугу по заправці кондиціонера! Даю Вам контакт! Сафрон біля Порт-Сіті! вниз до електриків питати Володю! Професійне італійське обладнання! По ціні не скажу! якість рекомендую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позвольте высказать своё мнение. Заправка кондея, это процедура 15-20 минут. И оборудование там практически одинаковое, человеческого вмешательства там, максимум 5 минут - это прикрутить два разьёма. И ждать. По- этому ----- рассказы про АХРЕНЕННЫЙ СЕРВИС - по ЗАКАЧКЕ ФРЕОНА. Это приблизительно - из разряда : "закачки СУПЕР газа в колёса - после которого Ваш Запорожец превратится в Boing". Моё мнение!!!

Пришли. Спросили - цену - УШЛИ.

Поверьте ------ РТОМ (или ротовой полостью) Вам - ни кто , ни хрена - вдувать не будет :)

По-этому ----- вывод ----- ПРОСТО ИЩИТЕ ГДЕ ДЕШЕВЛЕ :)

Оборудование по накачке - выдержано в определённых стандартах и дело только в БРЕНДЕ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розказую з власного прикладу, щоб було з чим порівняти, знаю не новшиство, але якісного і зрозумілого сервісу по кондиціонерам не так часто зустрічав у Луцьку. Заправлявся якось в Польщі. Підключили станцію Валео, викачало залишки, провело діагностику по конкретній моделі авто, перевірило тиск, вкачало хладоген, додало масло для конкретної системи кондиціонування, ще там всілякі операції, всі деталі не пам"ятаю. Поляк тільки підключив шланга, пішов далі займатись іншими авто. В кінці операції - на виході з цієї з заправочної станції Валео клім філ здається виліз чек, де вказано всі деталі, об"єми вкачаних рідин, модель авто і власне вартість до оплати. Все. Такому я довіряти можу. І це грубо кажучи в зовсім не модній СТО на виїзді на Словаччину

У нас - заїхав, питає нема "утєжчки" - кажу не знаю. Добре. Вкачав повітря, потримав кільки хвилин, не спускає, ні. Можна вкачувати хладоген. Підключає балон і пішло поїхало. Норм ? норм.Я йому кажу - а маслєца додати? Відповідь - не треба, тут довгі трубки, смисла від масла нема. троха був здивований в результаті, і не дуже впевнений. КАже - ввійшло тільки 400мл. Як так? якщо має бути близько 1л. каже більше не йде.

2 vagus - дякую. Прошу форумчан також ділитись досвідом по подібним заправкам і діагностиці.

2 DarkMonk - як при заправці в Луцьку входить 400 мл, а з СLim fil Valeo в Польщі ввійшло 900 з гаком? така арифметика незрозуміла)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заправка та обслуговування то різні речі. Я бачив як заправляють просто з балонів... жесть...

Обслуговування проводять за допомогою спеціального обладнання.

Я свій кондиціонер обслуговував на СТО Міцубісі і в селі Рованці (метрів 500 від кільця в сторону Рівного по ліву сторону дороги).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні 3 автокондиціонери обслуговував у Андрія, ціни найнижчі в Луцьку, професійний і відповідальний майстер. Друзів до нього теж направляв, дуже задоволені. Минулого року товаришу в Шкоді Октавіа, щоб запаяти радіатор весь перед розбирав за "символічну" плату, він навіть більше озвученої суми заплатив). Доїзд: по вул. Володимирській в сторону МКС, перед церквою направо на вул. Нахімова і в кінець , повертаєте в останній провулок наліво навул.Нестерова і зразу справа перший будинок і біля нього гараж.

Номер телефону Андрія 063 683 32 21.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заправляюсь і перевіряю у Андрія (теремнівська за будинком пристарілих направо - біля металобрухту) заправляв 75грм то невзяв нічого перевіряють на герметичність систему - консультація все професійно і якісно апаратура імпортна 100%.По часу десь 5-15хв.Черга трохі є але машини довго незатримуюця.Я приїхав був 5 у черзі 30хв і перевірили на герметичність + дозаправили 75грн за ДЯКУЮ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремпобуттехніка на Рівненській.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Привіт всім. А є в когось телефон на теремнівську , та заправка кодиціонерів,що за будинком пристарілих????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт всім. А є в когось телефон на теремнівську , та заправка кодиціонерів,що за будинком пристарілих????

0677702758 Сергій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В травні заїхав на ПітСтоп на заправку, після діагностики сказали, що система герметична, але компресор не докачує. Шукай когось, хто реставрує, новий дуже дорогий (від 5000 грн.), або може, що клапан не тримає (від 650 грн.). За діагностику заплатив 100 грн.

Поїхав шукати майстра. Сказали, що на володимирській є (вище відгуки, майстер Андрій), поїхав. Майстра не було, мама дала телефон. Через 2 місяці заїхав до нього.

Закачав повітря (після ПітСтопу було пусто в системі), каже, що треба фреон качати, так погано видно. Відкачав повітря, закачав фреон з маслом, підтвердив, що компресор не докачує, сказав міняти клапан, відкачав фреон. За 5 хвилин поміняв клапан, відкачав повітря, закачав фреон без масла, влізло як по книжці - 700 грам (сам бачив на вагах), майстер провіряв по манометрах. Прокатався, термометр показав 2.8 градуса з сопла.

Заплатив 900 грн. за все. Дешевше мабуть немає ніде. Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заїхав на Сафрон на діагностику - якщо коротко - більше туди ні ногою. не представляю, що вони там могли діагностувати, але сказали, що треба міняти радіатор. Те що були висипані соти, і трохи ввігнутий всередину, я це бачив сам. Просив найти місце де тече, нічого конретного не сказали. Загалом віддав 200 грн, відігнули теплову обшивку перегородки, напевне щоб глянути на трубки, на місце не поставили, зламали одного пістона, другого загубили (один пістон такого типу більше 20 грн). Такі діагностики я і сам можу робити, те що радіатор бажано поміняти, я і сам знав, але просив найти місце, де є "утєчка". До того ж намагались впарити радіатор на 800 грн дорожче ніж в інтернеті. В кінці кінців, купив радіатор на 1000 грн дешевше ніж вони мені пропонували, точно такий же, того ж самого виробника (теж неоригінал, замінник), заїхав в теремно до кондиціонерщиків, поміняв за 200 грн (Сафрон сказав, що заміна вартує 750). Дуже кучеряві в них запроси... Рекомендувати не буду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Сьогодні був в Сергія в теремно,за діагностику заплатив 30грн,знайшли утечку,ремонтувати не став.

Заправити коштує 350грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заправити коштує 350грн

Незалежно від того, яка машина і скільки холодоагенту закачав?

Вчора в Андрія "Діда Мороза" на Володимирській був. Перевірив систему, вроді тиск тримає, але є підозри, що десь чуть-чуть травить. Система була фактично порожня, хоча минулого року заправлялась і справно холодила.

Все обійшлося в 330 грн. Попросив через тиждень-два приїхати для контролю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0677702758 Сергій

Заправляюсь і перевіряю у Андрія (теремнівська за будинком пристарілих направо - біля металобрухту) заправляв 75грм то невзяв нічого перевіряють на герметичність систему - консультація все професійно і якісно апаратура імпортна 100%.По часу десь 5-15хв.Черга трохі є але машини довго незатримуюця.Я приїхав був 5 у черзі 30хв і перевірили на герметичність + дозаправили 75грн за ДЯКУЮ.

Це я так розумію одна і та ж контора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0677702758 Сергій

Це я так розумію одна і та ж контора?

Одна і та ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...