Перейти до змісту

Майстер по заміні зчеплення

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Потрібно замінити зчеплення в форд скорпіо. Саме зчеплення (комплект) вже куплене. По форумі обзвонив всіх кого знайшов, всі сказали з понеділка.

Мій тел. 095один519чотири9сім або приват. Озвучити ціну за роботу - обов*язково. Актуально до неділі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно замінити зчеплення в форд скорпіо. Саме зчеплення (комплект) вже куплене. По форумі обзвонив всіх кого знайшов, всі сказали з понеділка.

Мій тел. 095один519чотири9сім або приват. Озвучити ціну за роботу - обов*язково. Актуально до неділі.

Який скорпіон, рік випуску? Приблизно 400-500 грн.

Четвер, п"ятниця можем зробити.

Але треба знати точно про замовлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який скорпіон, рік випуску?

87 р.в, 2.0.

Але треба знати точно про замовлення

Те саме я написав про ціну. Не хочеться щоб вона виросла через якийсь нюанс при заміні, про який ви не знаєте.

З.И. Є телефон, я на зв*язку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який скорпіон, рік випуску?

87 р.в, 2.0.

Але треба знати точно про замовлення

Те саме я написав про ціну. Не хочеться щоб вона виросла через якийсь нюанс при заміні, про який ви не знаєте.

З.И. Є телефон, я на зв*язку.

нюанси бувають різні - заломаний болт, проблеми з кріпленням глушака, деформований кузов, проблеми з карданом і таке інше, ніхто цього не може знати, тому Ви повинні це розуміти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я не це мав на увазі. Зателефонуйте або дайте свій номер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я не це мав на увазі. Зателефонуйте або дайте свій номер.

093 39 111 93 Євген

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Жені, проблему вирішено. Перші враження позитивні. Також вдячний за додаткову роботу.

З.И. Тепер можна і на рибалку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...