Перейти до змісту

Допоможіть розпізнати підробку!

nataljka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нам точно такий самий привезли місяць тому, була акція - десь 19 євро за дві пляшки

19 за дві не буває, самий мінімум 19.99. А без акції 1 пляшка 19.

Опубліковано

Нам точно такий самий привезли місяць тому, була акція - десь 19 євро за дві пляшки

19 за дві не буває, самий мінімум 19.99. А без акції 1 пляшка 19.

Я назвала вам ту цифру, по якій купив нам знайомий, який живе в Німеччині, а які там де акції бувають я не в курсі

Опубліковано

Я розумію що ваш знайомий 99 центів не бере до увагі і округляє)).

Найкраща ціна яка буває це 19.99 за дві.

Але це рідко. Найчастіше 13-15 за одну.

Опубліковано

можливо то пляшкі на 44 прання

Так, дійсно щойно глянула пише на 48 прань. Сьогодні дзвонив знайомий, то перепитали - за дві таких як у нас ціна була 18 євро (ми просто в нього тільки одну пляшку брали)

Опубліковано

ну, чогось, я весь час сумніваюсь в його оригінальності, хоча, пере вроді як...немає такого запаху стійкого білизна після прання, майже не відчутний запах, по консистенції він такий сами як і німецький (свого чпсу купував особисто у Берліні), хоча продавець так смо клявся і твердо запевняв що це оригінал...я ще купляв зі знайомою своєю а вона продавця звідкись знала, то, думаю не брехав би їй...?

Не знаю, можу навіть комусь налити трошки, щоб хтось порівняв з "оригіналом"...

Так, пляшка не така, і дата чітко на ній видна, тай не відклеюється етикетка...

Опубліковано

От хто що б не казав, а я даю 200%, що усі "оригінали" в таких пляшках - Г***но. Пару тижнів назад купила нормальний оригінальний Персіл, в правильній банці, яку описала вище.. Хоч і за дорого, але повірте, різниця величезна!!!!!!!!

Зайдіть на сайт Persil і гляньте на форму банки. Вона стандартна!!!!!!!!! А те, що брешуть недобросовісні продавці, нехай лишиться на їх совісті.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Купив сипучий персіл німець на 100 прань, до цього користувались сипучим бельгійським. Мушу сказати, що різниця відчутна після першого ж пряння!

Режим прань - 80% при температурі 40.

Після 3-х прань, дружина сказала, що: читсіше, ароматніше і кольори яскравіші стали!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...