Перейти до змісту

Підкажіть апгрейд

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю системник,проц Pentium Dual-Core E5500 2.8 ghz,оперативка 4 гб,жд на 250 гб,вдома є на 500 але комп не бачить його,відеокарта відсутня,потрібно апгрейднути комп шоб тянуло хоч трохи ігри,бажано без зміни плати і проца

Опубліковано

Маю системник,проц Pentium Dual-Core E5500 2.8 ghz,оперативка 4 гб,жд на 250 гб,вдома є на 500 але комп не бачить його,відеокарта відсутня,потрібно апгрейднути комп шоб тянуло хоч трохи ігри,бажано без зміни плати і проца

Опубліковано

у мене схожа конфігурація, тільки E6700. На старенькій 8800 GT можна грати, звісно за умови, що гра на DirectX не вище 10, і далеко не на максимальних налаштуваннях) Відеокарту однозначно треба ставити, оптимальну саме під цю систему, або потужнішу, з розрахунку на майбутній апгрейд.

Опубліковано

у мене схожа конфігурація, тільки E6700. На старенькій 8800 GT можна грати, звісно за умови, що гра на DirectX не вище 10, і далеко не на максимальних налаштуваннях) Відеокарту однозначно треба ставити, оптимальну саме під цю систему, або потужнішу, з розрахунку на майбутній апгрейд.

з відеокартою ще подумаю,нове покоління вже не піде,але хочу взяти надійну й перевірену якістю

• 4 тижня потому...
Опубліковано

1. Вкажіть модель материнки.

2. Вкажіть модель блоку живлення (ігрова карта потребує хорошої потужності)

Була в мене карта, в свій час була ігровим варіантом, але і на сьогоднішній день вона не погано показує себе. 8800GTX - орієнтовна ціна 700грн. Якщо бюджет дозволяє то радив би карти GTX260 і вище (але потрібен вже потужний блок живлення). На аукро бачив виставили аукціон із низькою ціною.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...