Перейти до змісту

Проблема Adui a6 1996 рік

Bro

Рекомендовані повідомлення

Продав він машину вже, яка діагностика?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продав він машину вже, яка діагностика?

мабуть про різні машини в темі дискусія почалася)

чи ауді теж вже продана?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні я машину не продава, а от міняти запчастини 2 рази в рік то трохи по карману б*є з такими цінами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діагностика елементарна. Двоє розхитують машину. Третій в той час діагностує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні я машину не продава, а от міняти запчастини 2 рази в рік то трохи по карману б*є з такими цінами

якщо ставити гівняні запчастини, чи робити реставрацію кривими руками то 2 рази в рік то не так вже й часто. я шарову Мoog на гольфі кінчив за місяць. гольф в раза два легший за ауді - навантаження на підвіску у гольфа меньше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо ставити гівняні запчастини, чи робити реставрацію кривими руками то 2 рази в рік то не так вже й часто. я шарову Мoog на гольфі кінчив за місяць. гольф в раза два легший за ауді - навантаження на підвіску у гольфа меньше

по таких дорогах як на Волині не рахуючи Ковель-Ягодин підвіска розбивається однаково як у гольфа так і в ауді

Сьогодні буду міряти рулеткою довжину кузова. Результат напишу пізніше. Може хтось ще підкаже де у Луцьку можна придбати не дорого запчастини, потрібно 2 опорні подушки і підшипники, 2 сайлентблока задньої балки. і ліва шарова опора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по таких дорогах як на Волині не рахуючи Ковель-Ягодин підвіска розбивається однаково як у гольфа так і в ауді

Сьогодні буду міряти рулеткою довжину кузова. Результат напишу пізніше. Може хтось ще підкаже де у Луцьку можна придбати не дорого запчастини, потрібно 2 опорні подушки і підшипники, 2 сайлентблока задньої балки. і ліва шарова опора.

відстань між переднім і заднім колесом краще міряти. з кузовом може бути все добре,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось ще підкаже де у Луцьку можна придбати не дорого запчастини, потрібно 2 опорні подушки і підшипники, 2 сайлентблока задньої балки. і ліва шарова опора.

найдешевше тут

або тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...