Перейти до змісту

Що відбувається WiFi на ноуті?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є питання відносно глюків мого ноута.

WiFi на компі якби робочий і не робочий.

Включаєш ноута все працює прекрасно (якщо ввімкнутий вайфай), серфиш по нету і все гаразд, але через хвилин 15 настає повна ж...

Вирубується нет.

Вінда починає висіти, все глючить, швидкодія падає до "п'яти хвилин кружляння лупи" при відкритті "мой компьютер".

В диспечері мережевих пристроїв плата вай фай зникає взагалі.

Перезагружаєшся, вирубуєш вай фай повністю підключаєш ЛАН кабель і все літає.

І таке відбувається кожен другий раз при включені ПК.

А буває що і пару днів можна на вайфаї пропрацювати і все файно.

Може хтось стикався з побідним.

Опубліковано

глянути як сидять антенки в гніздах (1-2 на фото) > спробувати поміняти WiFi модуль > спостерігати як буде себе вести ноут надалі...

622ANHMW-WWAN.jpeg

Опубліковано

Я б, спочатку, замінив би драйвера карти на нові, а потім вже шукав апаратні клюки.

Та й антени тут ні до чого, якщо вайфай-адаптер зникає з пристроїв при глюку.

Опубліковано

Я б, спочатку, замінив би драйвера карти на нові, а потім вже шукав апаратні клюки.

Та й антени тут ні до чого, якщо вайфай-адаптер зникає з пристроїв при глюку.

пройдений етап

Опубліковано

ІМХО, нагрівається і перегрівається та частина ноута, яка відповідальна за шину, до якої підключено WiFi.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Виходячи з описаних Вами в першому пості глюків, я б в першу чергу ретельно почистив контактні з'єднання WiFi адаптера з материнкою.

А також звернув увагу в якому стані система охолодження ноутбука. В решті спробувати замінити WiFi адаптер на завідомо справний.

Опубліковано

серфиш по нету і все гаразд, але через хвилин 15 настає повна ж... Вирубується нет. Вінда починає висіти, все глючить, швидкодія падає до "п'яти хвилин кружляння лупи" при відкритті "мой компьютер".

Колись знайома блондинка зверталась зі скаргами що її ноутбук на кухні працює просто чудово а в спальні починає тупити вже через 15 хвилин в однокласниках... і навіть часом виключається САМ!!!

І в чому думаєте була причина? (Розгадка під спойлером)

Як виявилось на кухні вона ставила ноут на стіл а в спальні на ліжко або сидячи в ліжку собі на коліна накрившись при цьому одіялом чи чимось таким...

Не памятаю модель ноута але отвори для відводу тепла там були розташовані тільки знизу і ніодного збоку чи ззаду. Причина елементарна. М'яка ковра чи одіяло перекривали вентиляційні отвори коли ноут працював у спальні. Як результат: досить швидкий перегрів процессора (15-20 хв), падіння швидкодії, зависання і аварійне виключення.

Думаю автору теми варто звернути увагу на систему охолодження і на її ефективність (як один із варіантів).

Опубліковано

У мене 2 рази подiбний глюк був з ESET Smart Security. Лiкувалось "Временно отключить фаерволл".

Переставив на звичайний NOD32 - все ок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...