Перейти до змісту

Продам телефон Jiayu G4S Standart

Skelet

Рекомендовані повідомлення

Продам телефон 4000 грн.

Комплект

Телефон

Зарядка

Бампер

по бажанню додаткова батарея +105 грн.

реальні фото без бампера (сірий).

Стан нового: без подряпин, сколів, потертостей і т.д.

система Android 4.4.* офіційна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Извините, но я не удержался!

Skelet, скажите пожалуйста - вы цену поставили исходя с того что написано в интернете, а вы в курсе что за 3000 можно купить NEXUS 4 ? ( А он лучше вашего телефона в разы.)

Нет, я прошу менять цену, ваше право, можете продавать хоть за 10000 но посмотрите на характеристики вашего устройства, затем посмотрите что можно купить сейчас за 4000грн и с какими параметрами, я уже не говоря о производителе устройства.

по бажанню додаткова батарея +105 грн.

Да с такой ценой она должна быть подарком, и не только она (батарея) !
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чим він кращий? оперативкою і все? за 3 тис всі покоцані, нові також по 4тис коштують. Батарея в тих держе 1,5-2 дня максимум, а у мене батарея при іграх за суткі не вбєш...а поговорити то і на 4 дня нормально хватає. Це як, що і для кого, не судіть так відразу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://rozetka.com.ua/jiayu_g4s_black/p2380777/#tab=all Інформація для роздумів. Новий з гарантією та з кращими характеристиками.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це точно, думайте ))) +1000 грн за +1гб оперативки...мені 1гіга не бракувало поки, але я не наголошую що це для когось "предел" бо зара і по 3 гіга є і більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ MediaTek MT6592 (1.7 ГГц), + 16 ГБ вбудовано + гарантія + новий + Rozetka (це не Skelet).

Думати треба вам. Для мене як для покупця вибір очевидний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон продано. Закрийте тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...