Хри Опубліковано 30 Березня, 2015 в 14:34 #1 Опубліковано 30 Березня, 2015 в 14:34 Запрошую чарівних дівчат на безкоштовну SPA-процедуру по догляду за обличчям. Визначення типу шкіри за допомогою аналізатора шкіри. - Очищення - Тонізування - Зволоження - Індивідуальний підбір засобів догляду за обличчям. - Використання масажерів - Макіяж SPA-процедура проводиться шведською косметикою Oriflame. Запрошую всіх бажаючих, поки є безкоштовні сертифікати. За деталями телефонуйте 099-324-99-30 Христина, або пишіть Процедура проводиться в приміщенні бізнес-центру Гранд-Персона
laska Опубліковано 30 Березня, 2015 в 15:12 #2 Опубліковано 30 Березня, 2015 в 15:12 Мається на увазі безкоштовна процедура, а засоби при тому використані платні?
Хри Опубліковано 30 Березня, 2015 в 18:05 Автор #3 Опубліковано 30 Березня, 2015 в 18:05 Мається на увазі безкоштовна процедура, а засоби при тому використані платні? Безкоштовна і процедура і засоби
lilechka Опубліковано 31 Березня, 2015 в 05:09 #4 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 05:09 Як то кажуть - і хочеться, і колетьсяПропозиція заманлива, але ж не знаю, що саме наноситиметься на шкіру (можна детальніше?)А то як би я потім не плакала через наслідки процедур з моєю чутливою шкірою
Хри Опубліковано 31 Березня, 2015 в 15:52 Автор #5 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 15:52 Як то кажуть - і хочеться, і колеться Пропозиція заманлива, але ж не знаю, що саме наноситиметься на шкіру (можна детальніше?) А то як би я потім не плакала через наслідки процедур з моєю чутливою шкірою До нас приходить багато дівчат з чутливою шкірою, ніхто ще не йшов плакаючи Ми можемо провіряти засоби вам на зап"ястку чи на шиї - це місця, які мають таку ж чутливу шкіру, як і лице. У нас буває, що у дівчат виникає почервоніння після очищення, чи тонізування, якщо через кілька хвилин шкіра не нормалізується, ми уникаємо деяких кроків і змінюємо засоби. У нас дуже хороша і якісна косметика, наприклад самі крема розробляються близько 6 років кожний, тестуються на добровольцях, чи на штучно вирощеній шкірі, а не на тваринах. Процедура не є агресивна, із електроніки ми застосовуємо лише аналізатори, які ніяк не впливають на шкіру і масажери, які активізують кровообіг в шкірі, масажують, засвоюють крем ефективніше. можете написати мені в приват свій вік, я вам скину детальніше про лінійку засобів, які ми використовуватимемо.
Хри Опубліковано 21 Квітня, 2015 в 12:59 Автор #6 Опубліковано 21 Квітня, 2015 в 12:59 Чоловіки, можете запрошувати своїх коханих панянок, це буде для них приємною несподіванкою!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.