Перейти до змісту

В случае необходимости РФ применит ядерное оружие

Oushen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для того, чтобы увидеть интересные политические споры, дайте двум сторонам иммунитет от бана и РО (кроме как за мат и личные оскорбления) ^_^

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Тут ВАМ не Верховна Рада де всі брешуть і імунітетом прикриваються :-)

Такщо БАН і РО залишаються як стримуючий фактор (типу ядерної зброї :-))

Список народу що був відправлений в РО чи Забанений є розділом вище. Такщо в кого є страхи заглядайте і побачите що розділ "Політика" є найменш банороздатним. А Лумакс за відхід від теми наступного разу отримує РО на 5 хв., повторно - на 1 день . - такі просьби пишуться як "жалоба модератору"

Опубліковано
Коли у вас не було коштів на армію ви сиділи як мишкі лише іноді показуючись з нірки що ще щось можете, зараз же завдякі росту цін на ресурси ви почуствували себе героями і знову почали поігрувати ядерними біцепсами.

на что на что, но на оружие и армию у России деньги будут всегда, в том числе на ядерное оружие, оно было, оно будет, и никуда не пропадет. Так что не надо.

В 2005му росія в однобічному порядку розриває контракт не платячи неустойку і каже що так і має бути. Це риночні відносини ? А хрен там, це просто наглость сильнішого (в плані того хто має газ і не боїться робити що собі вздумається адже ніхто нічого не зробить щоб покарать виних). Україна пригрозила підняти ціну транспортування аналогічним чином, так росіяни вперлись що незя так адже є домовленість до якогось року. А наші політики за не йменям такої наглості і достатньої кількості власного газу просто забоялись втратити лице на світовій арені, показавши що ми не дотримуємось договору.

глава государства и политики нам на что?

правильно, чтоб отстаивать интересы народа;

кто же виноват что они мудилы, и не могут ничего отстоять?

пройдемся по цепочке:

кто выбирает президента и политиков?

правильно -народ;

кто виноват что они такие мудилы?

ну в принципе народ не виноват, но выбрал то их кто?

правильно - народ

что из этого следует?

за что боролись, на то и напоролись!!!

Опубліковано

Ги ^_^ . Якщо не в курсах то ціну підняла саме росія за свій газ.

Газ тут ні до чого. Тут просто наводиться приклад ставлення до рішення проблем, а саме "Куда хочу туда вєрчу"

Хорошо. Договор на поставки был что - на сто лет? Или на сколько? Поднялась международная цена, у меня квартплата поднялась, почему кому то должны быть особые преференции? С какой стати? Ну я понял бы, если бы - "Куда хочу туда вєрчу" - если бы Украина покупала газ дороже той же Германии. Так веть нет. В чем вопрос та тогда?! Или-или? Или даром - или произвол? silia, ты с такой тезой в магазин близлежащий приди.

Ладно, не хоч з газом встановлювати паралелі в політиці то ось тобі недавний приклад: коса "Тузла"

Те що проводило російське керівництво можна сміло віднести до спроби вторгненя на територію України

Не смеши. Вот где где, а вторгаццо именно на паре сотни метров намытого ила!

Таким образом якщо не понравиться пану Пупкіну те що в криму вчать дітей української мови то він може нажати пару кнопочок і крим з полуострова стане островом і плівать він хотів на всі світові норми. Інше діло коли хтось сильніший може дати здачі, або просто навішати подзатильників, це єдина форма яка можлива при співпраці з росією. Чи вже забув якою була зовнішня політика росії хочаб 10 років тому ? Коли у вас не було коштів на армію ви сиділи як мишкі лише іноді показуючись з нірки що ще щось можете, зараз же завдякі росту цін на ресурси ви почуствували себе героями і знову почали поігрувати ядерними біцепсами. ;)

Не.. ) первыми играть не начнем, а начнем, мало ни кому не покажеццо. Вот если наши генштабисты придут к окончательному выводу, что с развертыванием третьего позициооного противоракетного эшелона в европе америка может гарантированно не опасаться ответного неприемлемого ущерба (а для чего другого его строить надо, кроме как гарантии от ответного удара?) - то тогда да, вперед в каменный век, при большой удачи.

Опубліковано
Хорошо. Договор на поставки был что - на сто лет? Или на сколько? Поднялась международная цена, у меня квартплата поднялась, почему кому то должны быть особые преференции? С какой стати? Ну я понял бы, если бы - "Куда хочу туда вєрчу" - если бы Украина покупала газ дороже той же Германии. Так веть нет. В чем вопрос та тогда?! Или-или? Или даром - или произвол? silia, ты с такой тезой в магазин близлежащий приди.

троцкист, ты тупой или заморозил мыслительный процесс до лучших времен?

Сказано тебе: был договор до 2009 года, контракт слово знакомое? И н@с рать нам, по каким ценам берет германия, а в магазине я, найдя несовпадения в ценнике и чеке, найду одменестратора и дам ему моральных 3,14дюлей. Што ж ты, радимай, атмазки клеишь непонятно зачем? Я представляю уровень дезинформации у вас на урале ^_^

Опубліковано

Где-то читал, что русско-украинские дискуссии на любую тему заканчиваются

непременно газовым вопросом ^_^

Почитайте лучше вот это, станет понятным заявление Балуевского

НАТО берёт на себя роль «ядерного палача»

Опубліковано
троцкист, ты тупой или заморозил мыслительный процесс до лучших времен?

Сказано тебе: был договор до 2009 года, контракт слово знакомое? И н@с рать нам, по каким ценам берет германия, а в магазине я, найдя несовпадения в ценнике и чеке, найду одменестратора и дам ему моральных 3,14дюлей. Што ж ты, радимай, атмазки клеишь непонятно зачем? Я представляю уровень дезинформации у вас на урале :(

Наверно тупой :( Договор до 2009 года это значит, договор на 2008 год, не так ли? И заключен в прошлом году.

Цитата: "4 декабря 2007 года Россия и Украина согласовали цену газа на 2008 год на уровне 179,5 дол. за тысячу кубометров на границе с Украиной.

Ставка за транзит российского газа через территорию Украины с 2008 г. будет составлять 1,7 дол. за тысячу кубометров на 100 км, через территорию России для Украины - 1,7 дол. за тысячу кубометров на 100 км. В 2007 году ставка составляла 1,6 дол.

5 декабря 2007 года Украина и Россия подписали контракты на поставку природного газа в 2008 году. Контракты были подписаны между RosUkrEnergo A.G. (Швейцария) и ЗАО "УкрГаз-энерго".

Посмотри ка по линкам, уважаемый. Или ты идя в магазин, расчитываешь там увидить цены 1913 года?

Опубліковано

браво! :( Вы настоящий поц-и--ент! Воспаление межушного нерва достигло высшей стадии!

Речь идет о долгосрочном контракте по 2009 год, который был разорван в 2004 в одностороннем порядке Россией. Если ты и дальше будешь строить дурачка, сливая вопросы и переводя стрелки на жидо-масонов или американское иго - ты станешь настоящим быдлопостером!

ЗЫ вот поэтому и заканчиваются все наши разговоры газом - ты им о баранах, а они тебе о сусликах.

Опубліковано

Мабуть Троцкист пропустив цей факт.

Я думаю що нам треба конкретно визначити свій блоковий та інтеграційний статус чи НАТО чи НЕНАТО тоді закінчаться дискусії, торги, погрози. В противному випадку ці погрози триватимуть і ставитимуться з будь-якої причини. Звичайно ми приречені на тісну співпрацю з Росією але потрібно мати з цього користь, а не геморой. Нас постійно лякають що наші товари не прийме Європа а тільки Росія - БРЕХНЯ СОБАЧА. Наші товари пливуть в Європу РІКОЮ, а Росія зараз постійно щось перекриває з України. Ну нащо тоді так вибріхуватись.

Приведіть якийсь товар чи групу товарі що Росія бере а Європа не бере. Тут скоріше навпаки Росія боїться втратити свій ринок в Україні. ТОму всіляко і погрожує.

Опубліковано

Цей світ визнає тільки 2 речі: влада і гроші!!!! І ВСЕ.

Зараз Україна переживає розподіл впливу, простіше кажучи НАС ділять, от того НАС так трепає.

Росії дуже невигідно НАС втрачати, як в плані географічному, так і в політичному, фінансовому і т.д....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...