madkot Опубліковано 31 Березня, 2015 в 06:10 #26 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 06:10 як правило договори складають з покупцями, бо саме покупець платить агенству за те, що знайшли квартиру.але як кажуть - світ не без дивних людей.Продаю будинок. Уклала договір з агенством, де вказано, що сплачу певну суму після оформлення договору купівлі-продажу, за те, що продали мій будинок.Якось так)і таке є, деякі агенства беруть як з продавця так і з покупця. правда я продавав 2 роки тому, можливо подібну практику ввели вже як норму
Skorpio76 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 14:22 #27 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 14:22 Передумав відповідати на пост Volyniaka.Оправдовують лише ті, хто відчуває, що неправий
Volyniaka Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 06:28 #28 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 06:28 Передумав відповідати на пост Volyniaka. Оправдовують лише ті, хто відчуває, що неправий Skorpio76 , в мене складається враження, що Вас колись "нагріли" в АН і Ви затаїли ненависть на всіх ріелторів, хоча таке могло статись будь-де: починаючи від неякісних харчів і закінчуючи брендовим одягом. Але то таке, хоча, звісно, кожному неприємно визнавати себе об"єгореним. Я коли звертаюсь до когось за товаром чи послугою, надіюсь, що продавець не має на меті мене "взути" (хоча вухо треба завжди тримати гостро) і відповідно так само відношусь до своїх клієнтів. А у Вас же імператив, що кругом жуліки і трутні. А як в зворотньому плані? (Соррі в ТС за оф-топ, більше не буду )
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.