Перейти до змісту

Хто займається візами? Потрібна грецька

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

щоб поїхати в грецію?

Так.

Шенгенская зона начала своё существование 26 марта 1995 года, когда пограничный контроль был отменён на внутренних границах между семью государствами: Бельгия,Франция, Германия, Люксембург, Нидерланды, Португалия и Испания. В 1997 году к ним присоединились Италия и Австрия. В 1999 году по Амстердамскому договору соглашение стало частью acquis communautaire (существующей на сегодня совокупности правовых норм ЕС, принимаемых страной при вступлении в ЕС). В 2000 году к зоне присоединилась Греция, а в 2001 году в Шенгенскую зону вошли государства-члены Скандинавского паспортного союза (Дания, Финляндия, Швеция), а также государства, не входившие в Европейский союз — Исландия и Норвегия.

Опубліковано

на скільки мені відомо - це треба обовязково в польшу заїхати, а потім вже в грецію чи іншу країну шенгена, а не на пряму

мова йде про пряму візу

Опубліковано

на скільки мені відомо - це треба обовязково в польшу заїхати, а потім вже в грецію чи іншу країну шенгена, а не на пряму

мова йде про пряму візу

Неправда.

Можна відкрити візу на закупи в Польщу і першу ж подорож летіти в Грецію з Києва. Все в межах правил.

Опубліковано

Неправда.

Можна відкрити візу на закупи в Польщу і першу ж подорож летіти в Грецію з Києва. Все в межах правил.

Сперечатись не буду, лише запитаю, сам так літав?

мова йде про пряму візу

В чому ж тоді проблема? Купуєш тур в Грецію (якщо віза туристична) і турагентство саме відкриває тобі візу.

Опубліковано

Можна по "Польському шенгену на закупи" летіти туди захочеш в Євросоюзі.

Перший раз прокатати в Польщу, а далі куди душа забажає.

В цю мить, з Кіпру пишу, так, "шо за базар атвєчяю" )))

Опубліковано

В чому ж тоді проблема? Купуєш тур в Грецію (якщо віза туристична) і турагентство саме відкриває тобі візу.

Проблема в тому, що самому краще/дешевше летіти ніж купувати тур. Не завжди і не скрізь так але от в Грецію, ми рахували що буде вигідніше.

Моторола, і як там погодка? )))

Опубліковано

туристична

польський шенген вже не катить?

Чтобы открыть польский шенген нужно иметь СТАЛЬНЫЕ яйца или платить решалам не малые деньги. При чём как минимум 2 раза. т.к. Первый раз нужно сьездить /прокатать визу/ , а на второй раз получить на пол года. Итог 35евро+35евро+решалы......не дешёвая поездочка получится по польской визе.

Греческая или Болгарская ..... ни какого геморроя в прошлом году стоила 35евро+150гривень - на пол года.

Опубліковано

А де і як робили?

:) походил по тур агенствам и просто спрашивал могут ли сделать просто визу. Некоторые отказывались, у некоторых была цена 35евро+ от 150 до 350 гр. за услуги. Принёс фотки и паспорта, и через 5 дней забрал. Правда делал Болгарскую, но думаю с Греческой та же кухня.

Опубліковано

Чтобы открыть польский шенген нужно иметь СТАЛЬНЫЕ яйца или платить решалам не малые деньги. При чём как минимум 2 раза. т.к. Первый раз нужно сьездить /прокатать визу/ , а на второй раз получить на пол года. Итог 35евро+35евро+решалы......не дешёвая поездочка получится по польской визе.

Греческая или Болгарская ..... ни какого геморроя в прошлом году стоила 35евро+150гривень - на пол года.

По болгарській візі пустять в Грецію?

Я відкривав собі польський шенген 3 рази без послуг рішал і стальних яєць. Я щось робив не так?

Ну і на рахунок грецької: на скільки часу дадуть турвізу і на скільки в'їздів, особливо якщо до того віз не було? (Останнє питання в контексті того, що "робив болгарську, але думаю з грецькою та сама кухня").

П.С. Доречі, племінник дружини на днях отримав візу на закупи на рік з коридором 90 днів (після першої одноразової).

Опубліковано

1. По Болгарской может и не пустят, а нафига делать Болгарскую если собираешься в Грецию? Делаешь Греческую и всё.

2. Прочитал я, сколько нужно бумаг и подтверждений с работы, банка, броней отелей и что то перехотелось польской визы. Тем более что первую дают на пару дней пребывания, в отличии от Болгарской которую дают сразу на полГода с пребыванием 90дней. До этого у меня был чистый паспорт. Не то что визы, даже не штампованный ни разу.

Опубліковано

Ви збираєтесь закордон (подорож, робота, шопінг і т.д.) і Вам потрібно виробити візу?

Візове агенство Visa Consulting Center пропонує Вам свої послуги, консультації та допомогу - починаючи від підбору потрібного Вам типу візи (шенгенська, робоча, туристична, бізнес-віза, мультивіза) до її повного оформлення. Більше того - у нас можна гарантовано оформити будь який потрібний Вам тип візи навіть без Вашої присутності!

Приємні ціни та висока якість обслуговування - саме те, що Вам потрібно!

Ми оформляємо візи до :Польщі, Литви, Німеччини, Греції, Іспанії, Швеції, Англії та США. Надаємо консультації та допомогу у вироблені карт побиту та карт поляка.

Ми знаємо, як оформити будь яку візу гарантовано і без відмов! Зателефонуйте нам сьогодні та завітайте до нашого офісу аби замовити візу для себе або своїх рідних та близьких!

Visa Consulting Center, м. Луцьк

Тел: +38 (099) 1966382; +38 (096) 9949824; +38 (0332) 712131

[email protected]

Опубліковано

1. По Болгарской может и не пустят, а нафига делать Болгарскую если собираешься в Грецию? Делаешь Греческую и всё.

2. Прочитал я, сколько нужно бумаг и подтверждений с работы, банка, броней отелей и что то перехотелось польской визы. Тем более что первую дают на пару дней пребывания, в отличии от Болгарской которую дают сразу на полГода с пребыванием 90дней. До этого у меня был чистый паспорт. Не то что визы, даже не штампованный ни разу.

В тому то й справа, що по болгарській нікуди крім Болгарії не поїдеш, ну хіба ще транзит через Румунію. А Грецька - шенгенська, тобто в*їзд до будь-якої країни шенгенської угоди. А раз шенген - то і вимоги до подання доків будуть стандартні (довідки, броні і т.д.). Хіба що турагентство зробить папери на фейковий відпочинок і на основі цього буде видана віза. Але це за 150 грн? Сумніваюсь. Бо інакше хто б займався тим "гемороєм" з польським шенгеном, якщо за 35 євро + 150 грн. можна було б робити річну мільти-візу в Грецію і спокійно по ній возити папіроси до Польщі )))

Це лише мої припущення. Шенген через греків не робив (лише в посольствах Польщі і Німеччини), тому непевно сказати не можу.

А от до греків по польській візі залітав. І нас таки перевіряли, правда в Борисполі, чи наші візи були вже "погашені" в Польщі.

Опубліковано

Пишіть їм, бо мобільні тільки завтра підключать, а на домашній і я не дозвонився

Зате на мило відповіли.

Опубліковано

Пишіть їм, бо мобільні тільки завтра підключать, а на домашній і я не дозвонився

Зате на мило відповіли.

І? Налякай Потіш ціною грецької візи :) в цьому агентстві. Скільки заспівали?

Опубліковано

1) особиста присутність - ціна 195 злотих. В ціну входить підготовка документів, на візу ви подаєте в Посольство самі, тобто, термін дії візи буде залежати лише від Посольства, а не від нас. Термін вироблення - 3-5 днів

2) без присутності - це гарантує отримання візи без вашого особистого подання в посольство. Варіації візи: 45/30 - 185 Євро; 90/45 - 290 Євро; 180/90 - 395 Євро. Термін вироблення - 7-10 днів

розпитувати чому за грецьку візу беруть злоті не став )))

Опубліковано

1)

2)

Отож бо й воно )))

Якщо мова йде про безпроблені дійсно туристичні/гостьові поїздки до ЄС, то "закупівельний туризм до Польщі" - це наше всьо :) (якщо маєш близьких родичів (або хороших друзів) в ЄС з видом на проживання - тоді можливі інші варіанти).

Так, потрібно потратитись на першу одноразову візу. Так, потрібно час від часу щось купувати і збирати фактури на наступні подання документів. Але все чесно і прозоро (ніяких "лівих" запрошень чи роботодавців, які компетентні органи можуть "прозвонити", та інших не зовсім законних дій з точки зору законодавства ЄС).

П.С. Єслі шо, я не "рішала" і ніякого стосунку до "візового" бізнесу не маю. Просто коли особисто постало питання отримання довгострокової візи, я прийшов до висновку, що такий варіант ("на закупи") найоптимальніший. Хоча ситуація в кожного різна, і комусь може бути простіше відкрити шенген-мульти-візу іншим шляхом.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Кто делает польские рабочие мультивизы без отказов и за разумные деньги???

Посоветуйте надежного человека.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...