Перейти до змісту

Продам X-Box 360 Jasper Freeboot 120Gb +LT3.0 +200 дисків з іграми

Рекомендовані повідомлення

X-Box 360 Jasper Freeboot 120Gb +LT3.0 +200 дисків з іграми.

Все працює чудово. Диски в якісних дорогих кольорових футлярах(зараз один футляр вартує більше 5грн, плюс двуслойний вербатім також не дешевий), майже всі на Verbatim, без жодних царапин, так як фактично збирались для колекціонування ніж для гри, тому лазер також все читає без проблем. =)

На HDD (забитий повністю іграми) встановлені кілька ігор для 360-го, багато ігор з Live Arcade, емулятори PSone, Xbox, Sega(16bit), SuperNintendo(16bit), Nintendo(8bit),Nintendo64(64bit) з іграми (загалом кілька тисяч).

Комплектація: консоль, геймпад, всі шнури та блок живлення, додам довгий (3м здається) HDMI кабель.

Ціна комплекту 6500грн, без дисків (+200шт) 4500грн.

7Z-C5LMgGKM.jpgh8A6y1K3Rw0.jpgjnK7Jg0BBIE.jpgccd86xBh3yI.jpglC5FG3i0vds.jpgsYXA3tL6YQA.jpg2pAM28UZFHo.jpgdH3KOQ52bzQ.jpg7crBJ30XZXs.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

up

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...

5000грн. за все.

X-Box 360 Jasper Freeboot 120Gb +LT3.0 +200 дисків з іграми

tJs7xNxRbJI.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого, солідна колекція. Переходиш на XO чи завязуєш з іграми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Донька народилась, нема коли грати, та й місця багато займає, то не все, в продажі буде PS2 FAT з NetworkAdapterom та HDD 80Gb, (сам адаптер 500грн вартує) встановлений фрібут, можна грати з HDD просто заливаючи туда ISO образ, чи флешки, емулятори Sega, Dendi SuperNintendo, ігри з HDD грузяться в 3-5 разів швидше ніж з диска, +2 карти памяті на 8 та 64мб, рідний геймпад DualShock +8 Дисків з іграми (заводська штамповка), лазер читає штамповку та болванки. Також PS1 FAT, встановлений новий лазер, заплатив 300грн, читає мох і болото, +2 карти памяті на 1 та 2мб, рідний геймпад DualShock, +50 дисків з іграми (заводська штамповка з поліграфією), та +50 дисків самописних (слім футляри з кольоровою поліграфією) ітого 100дисків. Також є консоль Sega Dreamcast +рідний геймпад та карта памяті, +більше 30 самописних дисків, з десяток в футлярах з поліграфією. Всі консолі в ідеальному технічному і косметичному стані, збирав як коллекцію для себе, та трохи для гри, короче все як для себе, грошей не шкодував, продавати буду дуже неохоче ))))) З цінами поки не вирішив, за безцінь віддавати не буду, але й задирати ціну також не стану.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додаю фото інших консолей, продаватись будуть лише після продажу комплекту X360'го.

PS1 - 750грн

PS2 - 1400грн.

SEGA - 750грн.

rnGJGWGSuZY.jpg5OzS8-ekrvo.jpgIUdOw5EK1GY.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З однієі сторони респект, навіть великий респект!!! Приставочкі дійсно як колекційні варіанти(одне єдине коробок на приставкі не бачу) і стан хороший і ігор і плюшок хоч отбавляй!

Але тут ви іх не продасте, не за таку ціну, вам потрібно йти на сайти колекціонерів таких речей!

Для звичайного геймера дуже дорого, для прикладу PS2 слім прошиту з двума картами памяті, два магазинних диска з іграми і коробочною комплектацією недавно придбав за 800грн., читає і мох і болото стан супер, теж саме скажу за коробку(xbox) маю слімку з фрібутом, 250 вінтом і прошитим приводом, 4500 хочю і то ніхто не бере, а дисків для такоі консолі не потрібно все закидується на вінт і вперед, ну навіть і не знаю

П.с. вибачте за офтоп!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читайте уважно, PS2 FAT, вона з вінтом на 80Gb та з NetworkAdapter`ом, що дає змогу підключати вінт і грати в ісо образи, і не паритись постійно з дефрагментацією, бо образи сипляться як у слімках, фрібут в них умовний, чи тих же фатках без нетворк адаптера, а тут залив, і вони там лежать хоч роками, прочитайте про нього, до того ж сам лише адаптер цей вартує 500грн, плюс вартість вінта 80гб...карта памяты 64мб 170грн...в комплекті ще на 8мб є...щодо бокса 360...ну там самих тільки дисків на 5тис..=), тому ціна думаю адекватна, так само і PS1...там на 500грн лише самописів з поліграфією і футлярами, я писав що за дарма продавать не буду, але враховуючи що хочуть люди за "аналогічні" коплекти...то рахую ціни справедливі. оголошення були дані на різних ресурсах, може і тут кого зацікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читайте уважно, PS2 FAT, вона з вінтом на 80Gb та з NetworkAdapter`ом, що дає змогу підключати вінт і грати в ісо образи, і не паритись постійно з дефрагментацією, бо образи сипляться як у слімках, фрібут в них умовний, чи тих же фатках без нетворк адаптера, а тут залив, і вони там лежать хоч роками, прочитайте про нього, до того ж сам лише адаптер цей вартує 500грн, плюс вартість вінта 80гб...карта памяты 64мб 170грн...в комплекті ще на 8мб є...щодо бокса 360...ну там самих тільки дисків на 5тис..=), тому ціна думаю адекватна, так само і PS1...там на 500грн лише самописів з поліграфією і футлярами, я писав що за дарма продавать не буду, але враховуючи що хочуть люди за "аналогічні" коплекти...то рахую ціни справедливі. оголошення були дані на різних ресурсах, може і тут кого зацікавить.

Вашу думку я поважаю, тому що сам люблю такі речі та колекціоную/ремонтую/продаю і т.п.

просто на рахунок бокса Вам вигідніше приставку продати окремо а ігри окремо, доді всі будуть у виргаші, тому що на сьогоднішній день болванки себе вже відживають потихеньку а тут простіше на жорсткий диск ігор понакидувати і грати

по поводу пс2 попробуйте і тут окремо повиставляти і перехідник і нетвокр адаптер, жорсткий якщо в хорошому стані то залізячники заберуть за адекватну ціну

просто все скопом продати вам буде дуже важко і як практика показує практично неможливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за розуміння, побачимо що з того вийде, навіть якщо нічого не продам, я не сильно розстроюсь ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...