Перейти до змісту

Страхування

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Браття і сестри!!! :) Друззя!

Плз, не полінуйтесь, накидайте мені сюда матюків або, навпаки, похвал.

Є така собі компанія "Блакитний поліс" - лайф-страхування (пенсійне забезпечення і страхування життя). Якщо погуглити, можна знайти їхній сайт. Вот, з виходом закону про обов.язкове недержавне пенсійне забезпечення такі от страхувальники з.являються все частіше. Так вось, шо мені тре. Хто може погуглити, погугліть, скажіть, шо про це думаєте, хто, може, знає щось про аналоги, розкажіть.

Справа в тому, що вони зараз хочуть, щоб я в Луцьку почала розкрутку того блакитного поліса. Тіпа, хороша штука.

А я так не хочу в гівно, перепрошую, вляпатись!

Ваша Юлямпочка.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Браття і сестри!!! :) Друззя!

Плз, не полінуйтесь, накидайте мені сюда матюків або, навпаки, похвал.

Є така собі компанія "Блакитний поліс" - лайф-страхування (пенсійне забезпечення і страхування життя). Якщо погуглити, можна знайти їхній сайт. Вот, з виходом закону про обов.язкове недержавне пенсійне забезпечення такі от страхувальники з.являються все частіше. Так вось, шо мені тре. Хто може погуглити, погугліть, скажіть, шо про це думаєте, хто, може, знає щось про аналоги, розкажіть.

Справа в тому, що вони зараз хочуть, щоб я в Луцьку почала розкрутку того блакитного поліса. Тіпа, хороша штука.

А я так не хочу в гівно, перепрошую, вляпатись!

Ваша Юлямпочка.

Якщо нормльні гроші пропонуюють то чому б і ні? На перший погляд нічого протизаконного в цьому немає.

І що значить "почала розкрутку"? Що конкретно тобі пропоують? Бути агентом страхової компанії чи керувати філією?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...