Перейти до змісту

Новий відео HD-стандарт до 2015 року


Plum

Рекомендовані повідомлення

Японское правительство намерено совместно с частными компаниями разработать стандарт видео сверхвысокой четкости, передает AFP со ссылкой на местные СМИ. Власти планируют сделать стандарт международным и использовать его для вещания в 2015 году. Новая технология будет называться Super Hi-Vision и заменит собой технологию телевещания Hi-Vision, разработанную государственной телекомпанией NHK. В Super Hi-Vision на кадр приходится 33 мегапикселя (разрешение 7680 на 4320), а в Hi-Vision - в 16 раз меньше.

По данным Engadget, стандарт подразумевает использование звука в формате 22.2. Как уточняет издание, главными трудностями при разработке станут камера для записи и оборудование, способное передать несжатый поток данных на скорости 24 гигабита в секунду.

Власти Японии намерены начать исследования в апреле. Годовой бюджет проекта составит около 2,7 миллиона долларов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

разрешение 7680 на 4320

да, дома це дуже важливо, як я жив без теліка з підтримкою такого розрішалова?

несжатый поток данных на скорости 24 гигабита в секунду.

накінецьто пенсіонери будуть мати альтернативу аверсу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і українською :)

У Японії створять стандарт відео надвисокої чіткості

Влада Японії спільно з приватними компаніями має намір розробити новий стандарт відео надвисокої чіткості, який, можливо, стане міжнародним, повідомляють місцеві ЗМІ.

Нова технологія називатиметься Super Hi-Vision і замінить собою технологію телемовлення Hi-Vision, яка була створена японською державною телекомпанією NHK.

Повідомляється, що в Super Hi-Vision на кадр припадатиме 33 мегапікселі – це в 16 разів більше, ніж зараз у стандарті Hi-Vision. Новий стандарт також має на увазі використання звуку у форматі 22.2.

Влада повідомляє, що головними труднощами під час розробки нового стандарту стануть камера для запису й устаткування, здатне передати нестислий потік даних на швидкості 24 гігабіти на секунду.

Річний бюджет проекту складе близько 2,7 мільйонів доларів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...