Перейти до змісту

хто вже перезувся?

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

А про те що "для физики пофигу какая у вас резина летняя или зимняя", то розробники гуми і нетільки, дивляться на вас здивованим лицем... :smile3:

Там вообще то "запятая если". Не надо выдергивать цитаты из контекста, полное предложение такое:

Для физики пофигу какая у вас резина летняя или зимняя, если человек не учитывает параметры скорости, расстояния и т.д

Вон первый пример:

http://www.volynpost...ramy-foto-video

100% будут все ныть что летняя резина, "казел" и т.д. Да походу скорость была на 40 км/ч и думаю была бы и зимняя на его скорости и маневрах бы вылетел.

А переобулся или нет, еще не факт лучше ли зимняя, но уже подгулявшая и моя новенькая RainSport которая просто создана для отвода воды и убирает аквапланирование, что более важнее при такой дороге как сейчас, а именно почти стоячей воде в виде мокрого снега в +5, а шипу и липучке сейчас там нечего делать.

"Ну пабарол, пабарол..." ;)

А взагалі цей спір це як пошук сферичного коня у вакуумі. Літня, зимня, підгулявша, "RainSport", аквапланування, мокрий сніг, шипи і.т.д. Дуже багато факторів.

Закінчуєм на тому що завжди потрібно бути уважним та пильним на дорозі на будь якій гумі і при будь якій погоді. І при можливості вчасно міняти її по сезону.

Ну і на останок не для зарати чергового спору, порівняння гуми на снігу.

graf-2.jpg

graf-3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь

От мені дуже цікава думка, що не важливо яка гума, головне голова, швидкість та дистанція.

А що робити, якщо якийсь бовдур виїхав з другорядної прямо перед носом? Тут сантиметри можуть вирішити.

P. S. Я ще не перевзувся, але тато забрав в мене машину, бо він мене не послухав і перевзувся. :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гума занадто дорога, щоб по сухому асфальту на зимі кататись.

Ви мабуть не розумієте теорі що таке літня гума і зимова і для яких умов призначена та й інша, коли таке говорите.

1. Літня гума призначена не для сухого асфальту а для температури повітря від +7 і вище.

2. Зимова гума призначена не лише для снігу, а й для будь-яких умов при температурі від +7 і нижче.

3. Знос літньої і зимової гуми при температурі +7 однаковий.

4. Літня гума коштує стільки ж, скільки й зимова +-

Мораль: економія, до якої всі так прагнуть, досягається за умов правильного сезонного використання шин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5. Одна екстрена зупинка на зимовій гумі окуповує себе + безпека власної і оточоючих дуп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...