Перейти до змісту

Допоможіть зацінити авто RENAULT LOGAN

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Можу прикинути в скільки обійдеться фарбування, бо то моя стихія. Приблизно звичайно. В гаражних умовах, про круті сервіси мова не йде.

За роботу в луцьку беруть від 30 до 70 доларів, залежно від того скільки тої роботи власне буде. За тридцять лише покраска, тому не наш варіант. В середньому буде 50 за деталь. Капот і криша рахується за дві. Кожен пройом дверей, багажника теж рахується за деталь. Дехто рахує пороги, фартухи теж окремо. В результаті маємо +- 800доларів тільки за роботу.

Далі матеріали. Якщо для себе, дешевими не раджу. Хоча б рівень APP.

При теперішніх цінах піде приблизно 4500-5000грн на підготовку. Далі фарба. Якщо для себе, хочеться щось краще. Краще коштує біля трьох тисяч за літр. Більш-менш нормальне 800грн за літр. Приблизно стільки коштує і лак. Потрібно дві літри фарби і дві літри лаку. (А може і по три, то вже залежить від майстерності маляра)Плюс розчинник для фарби плюс розчинник для лаку.

З дешевшим варіантом фарби маємо біля чотирьох тисяч з дорожчим біля восьми.

Разом з підготовкою вийде 8500-13000грн. Плюс робота, скажімо, по курсу 25-20000грн. От і виходить, те що виходить. А ще плюс зварочні роботи. Мінімум десять тисяч можете добавити.

Вбите авто зараз реально невигідно брати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь

ВСІМ ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА КОМЕНТИ!!!!

Це корито реально не варто того. Хай купує друга учасниця, яка давала на аукціоні 100тис. :0137:

Буду далі їздити маршрутками креще)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюсь, звісно, що не по темі але все ж дуже хотілось почути кілька слів про саму процедуру проведення аукціону. Наскільки все прозоро і де гарантія що ціну не набиває сам працівник компанії? Яка була стартова ціна? Мене більше цікавить нерухомість, там ціни вказані "приємні"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так розповім процедуру.

1. Реєструєшся на сайті (100 грн), якщо пише реєстрація в подарунок, то це якщо виграєш аукціон то відмінусують

2. Ждеш 5 днів, якщо ти був першим учасником. Приват автоматично призначає дату аукціону ( в мене буда неділя 9.15 ранку).

3. Телефонує тобі приват +38056***, береш слухавку, там включаєть конференцію. Ведучий + усі учасники. В мене було 2, я і ще якась барошня.

4. Стартова ціна була 90 тис. Ведучий каже крок 1 тис. Я стартував, так як я був першим реєстрантом. Кажу ви даєте 90, кажу так, іншій каже даєта 91 каже так. Ось вона пасанула після моєї 101 тис.

5. Протягом двох днів, я мав би сплатити 2-3 тис грн (як кому), першого внеску після виграного аукціону, для впевненості що я полюбом куплю. Далі йду(їду) в те місто де є товар, плачу готівкою чи оформляю кредит. ВУАЛЯ!

6. Якщо той хто виграв аукціон відмовляєтсья від лоту, то приват пропоную другому (в мому випадку 100 тис друга барошня).

П.С. думаю всеж це була підставна барошня, хотя хз.

Там такі тачки були зі стартом 90 тис. Що було по 17-25 учасників.

Якщо пише що накладено арест 3-ми особами. Це пофік, як мені пояснювали працівники прокуратури, пишеш клопотання до суду і суд знімає цей арешт БЕЗКОШТОВНО. Так як об'єкт арешту вже не належить тій особі яка провинилася. Тобто арештовано купувати можна!!!!

І ще. Знайшов пару днів назад там Шевроле Авео 2006р. Стан ля-ля. Старт 85 тис. Захожу ввечері щоб зарегатись. А фігушкі нема! Хтось зі своїх просік і зняли з аукціону полюбас.

Так що реально там 90% гівна продається, все шикарне заберають працівникі, або "прибліжонні".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Реєструєшся на сайті (100 грн), якщо пише реєстрація в подарунок, то це якщо виграєш аукціон то відмінусують

Вся фішка тут у "100 грн" за реєстрацію, певно виграти аукціон не реально, завжди знайдеться бот, що дасть більше, імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вся фішка тут у "100 грн" за реєстрацію, певно виграти аукціон не реально, завжди знайдеться бот, що дасть більше, імхо.

Виграти реально. Я міг і до 1 ляма набити ціну, тільки понту з того?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато підставних, та й адекватні машини - давно профільтровані ким треба, а на аукціони запускають геморні варіанти, які винесуть потім багато грошей і нервів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав таку машину з 2008 гоку випуску. Наїздив на ній за 5 років 170 тисяч. Були деякі сколи на арках но машина була оцинкована.ржавчини не було. зборка в мене була Руминська. Хай збирали цигани но Європейскі. А не Кацапська машина яку збирали в Росії. З неоцинкованого металу. Там видно в моторному відсіку гнилий ланжерон і радіатор який кріпиться резинками. Полюбому була бита. І якшо там нема кондиціонера то я б не брав таку машину. Коли продавав свою то 70 відсотків кліентів навідь не девились машину без кондиціонеру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...