Перейти до змісту

"Туди-Сюди" Велодоставка

starOFF

Рекомендовані повідомлення

Тс, ви не хочете ризикувати, i хочете попередню оплату, щоб вас не кинули. А замовник переживатиме щоб не кинули ви пiсля того як грошi перекине.. над такою процедурою варто помiркувати, щоб знайти прийнятний для обох сторiн варiант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь

vampirich, Єдина в Луцьку велодоставка буде псувати собі репутацію "киданням" людей? Це смішно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, треба було з цього і починати і повністю описати ситуацію.

В принципі вся інформація і була виложена в попередніх постах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, от же як я й казав, поки не буде впевненості в замовнику, послуга надаватися не буде. Думаю пояснювати чому вам не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, от же як я й казав, поки не буде впевненості в замовнику, послуга надаватися не буде. Думаю пояснювати чому вам не треба.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні була доставка як раз та про яку говорив Jaguar-35769. Доручення, купити та доставити. Клієнт передзвонив, пояснив що треба. По розмові було зрозуміло що можна довіряти. Що правда доставка зайняла трохи більше години.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів надрукувати постер для дошки оголошень на роботі, проте мене зупинила граматика. Ну не можу я таке передрукувати. Пічалька ((. Зауваження:

• дефіси тут ні до чого, потрібно тире "—"
  • кому ставити потрібно одразу після слова
  • "протягом" — впродовж
  • об'єм 5 літрів — об'єм до 5 літрів
  • "експресс" — слово проффесор писав мабуть
  • поліграфія, документація... поліграфії, документації... в кінці можна поставити "тощо"

В усякому разі бажаю успіху в починанні. В знак підтримки подарую засіб для одягу від дощу Salamander universal SMS.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

автор, можна розширити послуги, маючи триколісного велосипеда з багажником, щоб можна було перевозити вагу близько 50 кг. Наприклад, потрібно мішок шпаклівки з епіка, чи10 л каністру грунтовки з варшавки, або мішок цукру/картоплі з старого ринку.

Знаю багато батьків забирають своїх дітей зі школи (додом чи до репетитора) на авто/маршрутці і їм це, як правило, недуже зручно -відриватись від роботи, їхати в інший район міста, сунути шкільний рюкзак - бо важить він більше ніж сама дитина. Міг би щось запропонувати і в цій ніші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів надрукувати постер для дошки оголошень на роботі, проте мене зупинила граматика. Ну не можу я таке передрукувати. Пічалька ((. Зауваження:

• дефіси тут ні до чого, потрібно тире "—"
  • кому ставити потрібно одразу після слова
  • "протягом" — впродовж
  • об'єм 5 літрів — об'єм до 5 літрів
  • "експресс" — слово проффесор писав мабуть
  • поліграфія, документація... поліграфії, документації... в кінці можна поставити "тощо"

В усякому разі бажаю успіху в починанні. В знак підтримки подарую засіб для одягу від дощу Salamander universal SMS.

Дякую за підтримку і за зауваження. На рахунок "експрес" згоден. З радістю прийму засіб від дощу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок вантажів більше 10 кг. Зараз іде вивчення ринку, в подальшому така можливість буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

два питання, які турбують мене, як потенційного клієнта:

1. чи маєте якусь приспособу, щоб квіти не потріпаними привезти? а то велосипед то таки не авто...

2. чи згідні працювати за місто при більшій оплаті за послуги? в моєму конкретному випадку цікавить Гірка Полонка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

два питання, які турбують мене, як потенційного клієнта:

1. чи маєте якусь приспособу, щоб квіти не потріпаними привезти? а то велосипед то таки не авто...

2. чи згідні працювати за місто при більшій оплаті за послуги? в моєму конкретному випадку цікавить Гірка Полонка

1. Для квітів ніяких приблуд немає, звичайні об'ємні букети я перевожу без пошкоджень, якщо наприклад довгі Рози, можу перевозити їх в тубусі.

2. В конкретних випадках готовий але оплата в подвійному розмірі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Отже сьогодні переговорив з мамою Pluma на рахунок доставки вареників, пельменів. Якщо хочете смачненького й нам допомогти - дзвоніть, замовляйте! Спеціальна ціна лише 10 грн за доставку, як термінову так і звичайну.

Пельмені -- 50 грн/кг

Вареники з лівером -- 40 грн/кг

Вареники з картоплею -- 30 грн/кг

Вареники з картоплею і сиром -- 35 грн/кг

Вареники з солодким сиром -- 35 грн/кг

Налісники -- 45 грн/кг

Бендерики -- 50 грн/кг

Все свіже, дійсно домашнє і дуже смачне.

Тел. (050) 703-000-7

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще одна хороша новина! Тепер можна замовити гарячий обід на роботу . Мінімальне замовлення на 5 чоловік, можна буде скласти міню якщо це буде на постійній основі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jDA6FsvGvE8.jpg

Сьогодні був перший день виставки. Було дуже круто, тепла дружня атмосфера та смачне домашнє вино :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

r5n6kLrVY30.jpg

Ми стали постійними партнерами команди "Волиньбаскет"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаю Вашу тему і дуже радію за Вас! Успіхів Вам та процвітання! :g15::_25: :_25: :0074: :0074:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще одна хороша новина! Тепер можна замовити гарячий обід на роботу . Мінімальне замовлення на 5 чоловік, можна буде скласти міню якщо це буде на постійній основі.

Цікавить, а можна детальніше, умови, ціни, меню? З якого закладу харчування привозите чи самі робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ISV, Комплексні обіди від 15 до 30 грн. Кафе "Торпедо" на Грушевского 2 б, спорт комплекс СНУ.

Основне міню ( як приклад ) :

Салат з буряка 150 гр - 4 грн

Картопляне пюре 200 гр - 4.5 грн

Котлета з м'яса 75 гр - 6.50

Куряча відбивна 100 гр - 10.50 грн

Суп гороховий, борщ червоний, щавлевий, суп харчо - 5грн

Дисерт "Волинській трюфель" ( домашня випічка ) 200 грм - 10 грн ( дуже смачна штука )

Є можливість складання індивідуального міню, постійним клієнтам знижка при передоплаті за місяць. Доставка 15 грн. За межі міста ( не більше 5 км ) подвійний тариф 30 грн. Їжа завжди гаряча і свіжа, перевозиться в спеціальних термосам і термосумках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен день асортимент збільшується. Добавилось домашнє печиво в формі трюфеля. Вже можете скуштувати його в "Винограді" та "Скайбарі". Звісно є доставка. Ціна за 100 грам - 15 грн.

Спец пропозиція по доставці на це печиво, лише 5 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вивчивши іноземний досвід та оцінивши наявні вело ресурси і перспективи розвитку в сфері доставки негабаритних вантажів... швидко перевезли бандероль з Карбишева на пр. Волі)

конкуренти однако)

post-9402-0-68584500-1428318849_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось доречи і фотка цього "трюфеля". DAZjZdRcZYE.jpg

Вже скоро домашні "еклери" :) З всього справжнього. Такого ви давно не пробували!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також можете замовити в нас справжню італійську пасту волинського виробництва! Не розварюється і не злипається. Ціна 70 грн за 1 кг, доставка безкоштовно! qa9Swf79KBE.jpg

tA0DywOMmg8.jpg

3LTYvM4OaTE.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

протестував доставку, бо схотілося на свято запечених пельменів в горщиах з грибами, а магазинні щось стали геть фуфуфуфу

Доставка - зергут, задоволений :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vampirich, щось придумаємо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...