Перейти до змісту

Продам папір А4 80-ка адекватна ціна

ДЯДЯ-ВАДЯ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю 5 ящиків офісного паперу 80-ка.Ціна 80 грн пачка! Мінімальна партія 5шт(тобто ящик)! Якщо хтось думає що це дорого навожу ціни Там-Там 85грн маг Кнопка 89грн кароче дешевше ніж 83грн за пачку я незнайшов!і це ще вних так сказать по старій ціні При нинішньому курсі валют я думаю що його реальна ціна в районі100грн! О99-29О-81-2О.Є можливість підвезти по місту!

Опубліковано

Торгуюсь.

Якщо хтось думає що це дорого навожу ціни Там-Там 85грн маг Кнопка 89грн кароче дешевше ніж 83грн за пачку я незнайшов!і

В наявності. http://www.mediamarket.ua/index.php?productID=48859

Опубліковано

Торгуюсь.

Якщо хтось думає що це дорого навожу ціни Там-Там 85грн маг Кнопка 89грн кароче дешевше ніж 83грн за пачку я незнайшов!і

В наявності. http://www.mediamark...productID=48859

Ви не уважні! Яж написав що по сьогодняшньому курсі десь в 100грн треба продавати! А то що там десь дешевше то будь-ласка купляйте там! Чи можливо хочете мені очі відкрити на ціни!Повірте орєінтуюсь набагато краще Вас! Я думаю порити інтернет то можна оголошення найти ще і по 40грн\пачка. Тільки нажаль вони не актуальні! І ще будьте уважні вже починають масово продавати 70та 75 по плотності!

Опубліковано

Самовпевненість в тому, що Ви в чомусь там орієнтуєтесь - це добре). Не уважні Ви. Я написав, що товар в наявності і за актуальною ціною (тобто в Луцьку). А торгуватися, після того як проігнорували аргументи, з Вами нема сенсу. Дійсно, куплю в іншому місці.

Опубліковано

Самовпевненість в тому, що Ви в чомусь там орієнтуєтесь - це добре). Не уважні Ви. Я написав, що товар в наявності і за актуальною ціною (тобто в Луцьку). А торгуватися, після того як проігнорували аргументи, з Вами нема сенсу. Дійсно, куплю в іншому місці.

давай жми! потім сфоткай чека нам тут скінеш щоб було все по чесному!

Опубліковано

Нова ціна 85грн за пачку мінімальна партія 5шт(тобто ящик)!P.S.Курс догори тому трохі і ціна пішла! Доречі вже хтось з бордівчан сьогодні взяв один ящик!

Опубліковано

Торгуюсь.

В наявності. http://www.mediamark...productID=48859

Подивись на ціну! і подумай який ти був не правий!

Опубліковано

а звідки папір, якщо не секрет? документи є?

А у Вас шановний документи Є ??? Що такі питання задаєте!!! P.S може ще цікавить кількість? собівартість? націнка?

Опубліковано

а звідки папір, якщо не секрет? документи є?

А у Вас шановний документи Є ??? Що такі питання задаєте!!! P.S може ще цікавить кількість? собівартість? націнка?

от такі нормальненькі питання, чи можна по оф.накладні придбати у вас, шановний, папір як юр.особа? І невже неможна поцікавитись його походженням? Чи ви фірму якусь представляєте, чи може торгівлею канстоварів займаєтесь, чи ще якісь варіанти...

П.С. У мене документи є, все інше не цікавить.

П.П.С. нащо ж так агресивно

Опубліковано

Якісь не зовсім хороші враження від даного продавця. Особисто я в нього не купував би, та хоч і по 20 грн за ту бумагу. Це як приходиш в магазин і є так, що тебе розпитають, розкажуть покажуть, з усмішкою і з повагою, а є так що прийдеш, і на тебе дивляться, як то чого сюди присунувся і як то шось винен їм. Ось такі в мене враження.

Опубліковано

Сьогодні у автора купував папір, все пройшло без проблем. На зустріч не запізнився з ціною не обманув. Папір доречі Captain, білий і розміри формату А4 (зустрічав пачки з розмірами 209,1х296,6).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...