Перейти до змісту

Шукаю землеміра.

Garfild

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо є паспорт ділянки зі всіма прив"язками, координатами, тоді звертайтесь все зробимо! Дописуйте в тему Енергоаудит будинків, квартир, тепловізійне обстеження

Опубліковано

Перепрошую за цікавість, але який зв'язок організації по енергоаудиту будинків із виносом меж земельної ділянки в натуру???

Опубліковано

Я інженер-будівельник, особисто я займаюсь тепловізійним обстеженням і енергоаудитом, але маю широкі зв"язки з інженерно-проектними організаціями, часто вони працюють для нас, тому в нас є люди, які з gps-ом (не той що в машині на склі вісить:):):)) винесуть вам межі ділянки!

Опубліковано

nam skazalu 1500 grn., ale chomy tak dorogo??? inshi berytj majze napolowuny menshe.

залежить скільки чюсу потрібно потратити на винос, де знаходиться ділянка? якщо неподалік Луцька в Боратині чи Маяках буде дешевше. приблизно 250грн за точку.

Опубліковано

Що означає виміри фундаменту??? можливо вам потірбна розбивка по осях під будівництво будинку??? проставте конкретно запитання, а то ми тут вгадуємо, що вам треба...

Опубліковано

Що означає виміри фундаменту??? можливо вам потірбна розбивка по осях під будівництво будинку??? проставте конкретно запитання, а то ми тут вгадуємо, що вам треба...

osj ce same meni i potribno! ja tilku pochunajy bydywatu bydunok i ja welukuj nowachok y wsih putannjah! jak tilku zijdytj morozu, hochemo zaluwalu fyndament, ne obrazajtesj, jakscho schosj ne tak napusala, djakyjy.
Опубліковано

Можемо зробити таку справу. Вартість можна сказати після перегляду самого проекту будівництву будинку.

Опубліковано

Доброго дня! Я по телефону відповідав чому така ціна! Наші хлопці приїдуть до Вас не з лінійкою і кілочком, а з високоточним дорогим приладом називається тахеометр, який коштує за нинішніми цінами близько півмільйона гривень (логічно, що людина яка має такий прилад не використовує його як іграшку, а це справжній профі, який знає що і як з ним робити!!!), ним можна ідеально точно винести проектні виміри в натуру з мінімальною похибкою, що дозволить уникнути в подальшому різних проблем при будівництві, повірте мені як професіоналу, що точність розбивки грає значну роль в якості подальшого будівництва. Якщо для Вас важливо все зробити правильно, а не за мінімальними цінами, тоді звертайтесь до нас!

Опубліковано

Dobrogo i wam , ale yze wechora ,ja zgidna z wamu, ale ja groshi takoz ne maljyjy i y danuj chas bydywatus ne je deshewo, a nawpaku ! Y inshuh takoz ne igryshechni pruladu, osj tilku cinu jihnih pruladiw neznajy, zwernys tilku , jaksho byde deshewshe, sche raz djakyjy za widpowid.

Опубліковано

Доброго дня! Зателефонуйте 050 90 120 70, спробуємо домовитись :)

А якщо немає gps координат ділянки? В проекті землеустрою не знайшов по крайній мірі

Мені також треба винести межі ділянки в натуру

Опубліковано

А якщо немає gps координат ділянки? В проекті землеустрою не знайшов по крайній мірі

А в екземплярі замовника і не передбачено сторінки з каталогом координат. Плюс якщо документи робилися до 2004 року, то там взагалі не могло бути координат. Звертайтеся на кантору яка робила приватизацію.

Опубліковано

А в екземплярі замовника і не передбачено сторінки з каталогом координат. Плюс якщо документи робилися до 2004 року, то там взагалі не могло бути координат. Звертайтеся на кантору яка робила приватизацію.

В 13-му році документи робилися. Хоча на ділянці на одному куті вбитий кілок, ну й вказані градуси кутів і довжина всіх сторін. Цього як я розумію вистачить щоб межі визначити. Боюсь просто щоб не було такого що "добрі" сусіди перемістили кілок на свою користь))

Опубліковано

В 13-му році документи робилися. Хоча на ділянці на одному куті вбитий кілок, ну й вказані градуси кутів і довжина всіх сторін. Цього як я розумію вистачить щоб межі визначити. Боюсь просто щоб не було такого що "добрі" сусіди перемістили кілок на свою користь))

Пораджу вам робити винос меж в натуру коли будете ставити забор, або сусіди будуть ставити забор. Бо скільки ті межі не показуй, то всеодно кілки хтось повитягує.

Опубліковано

Винести межі можна і зараз, але не кілочки забивати, а вкопати нормальні дерев"яні стовпи, або навіть металеві забетонувати! Кому потрібна буде така послуга, звертайтесь! Маємо для цього всі прибори і кваліфікованих спеціалістів-інженерів! Також можуть бути виконані роботи з проектування.

Опубліковано

Пораджу вам робити винос меж в натуру коли будете ставити забор, або сусіди будуть ставити забор. Бо скільки ті межі не показуй, то всеодно кілки хтось повитягує.

Воно то так, але ж розмітку під будинок робити треба від чогось відштовхуватись. Відстань від меж правильно визначити як в проекті і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...