Jump to content

Февраль и звёзды

Recommended Posts

Вот прямо сейчас на востоке светит Юпитер, а на западе - практически напртив него - Венера. А чуть левее и выше неё - неяркий Марс.

Крсаота :)

Вийшов я дивитися на зорі і нічого не побачив, так як не оріэнтуюся в зоряному небі))) Зато побачив дуже яскраве "чудо"( навіть дуже яскраве) яке летіло собі повільно. Я думав що це літак, ( звуку не було)але це "чудо" протягом 1 хв почало ніби згасати а потім пропало. Ось що я побачив.

Думал, никто так и не создаст подобную тему. К сожалению нет телескопа, но отчетливо вижу Венеру каждый день.

а що це тоді я міг бачити в районі 5:10-5:25, буквально 15-20хв. червоне та велике? дуже низько... з західно-північної сторони

а що це тоді я міг бачити в районі 5:10-5:25, буквально 15-20хв. червоне та велике? дуже низько... з західно-північної сторони

Якщо пн.-зх., то Капелла. Або Юпітер, якщо чітко на заході.

Хто не орієнтуєьбся в зоряному небі - освоюйте Stellarium, там все просто.

скачав на планшет дану програму. Скажіть там ніби все рухаэться? Чи це мені здаэться.

Низко на западе ещё виден яркий Юпитер, а на востоке, обгоняя Солнце, взошёл тонкий серпик Луны :)

post-419-0-95663400-1424148953_thumb.jpg

Рентгеновская обсерватория «Чандра» сделала снимок останков сверхновой звезды, которая взорвалась и превратилась в космический цветок.

Источник: http://viknaodessa.o...10592Сверхновая

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...