Перейти до змісту

Ноутбук Asus K50ID

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Краткие характеристики

Экран 15.6", 1366x768, HD LED / Intel Pentium Dual Core T4400 (2.2 ГГц)/ RAM 3 ГБ / HDD 320 ГБ / nVidia GT320M 1 ГБ / DVD±RW / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / Windows 7+ kis с ключем на год / Вес 2.6 кг

Экран

15.6" (1366x768) WXGA HD

Процессор

Двухъядерный Intel Pentium Dual Core T4400 (2.2 ГГц)

Объем оперативной памяти

3 ГБ

Тип оперативной памяти

DDR3-1066

Чипсет

NVIDIA MCP79D

Графический адаптер

NVIDIA GeForce GT 320M, 1 ГБ

Объём накопителя

320 ГБ

Сетевые адаптеры

WiFi 802.11b/g/n

Bluetooth V2.1+EDR

Ethernet

Оптический привод

DVD+/-RW

Дополнительные возможности

Веб-камера

Разъемы и порты ввода-вывода

3 x USB 2.0 / RJ-45 (LAN) / VGA / HDMI / выход на наушники / микрофонный вход / кард-ридер 3-в-1

Операционная система

Windows 7+ kis с ключем на год

Батарея

литий-ионная, 6-ячеечная

Габариты (Ш х Г х В)

370 x 256 x 31-35.5 мм

Вес

2.6 кг

Комплект поставки

Ноутбук ASUS K50ID, батарея, блок питания.

моя цена 3700 грн. від мене гарантия на 6 місяців

Опубліковано

А можна фото? Ну і інформацію про стан батареї, HDD? Так як треба спеціально приїзжджати в Луцьк на оглядини.

Опубліковано

Температура відеокарти 108* і продано??? Напевнеж манібек! Я знаю кому ви ноут продали. Це я йому порадив тут ноут придивитися і напевне зря

Опубліковано

Температура відеокарти 108* і продано??? Напевнеж манібек! Я знаю кому ви ноут продали. Це я йому порадив тут ноут придивитися і напевне зря

чесно кажучи для цих буків це норма(вихід з ладу спочатку відео а потім моста). сам стикався раз 5 спочатку міняв відео а потім за місяць чипсет правда всі були на атлонах з відео ATI.

Опубліковано

чесно кажучи для цих буків це норма(вихід з ладу спочатку відео а потім моста). сам стикався раз 5 спочатку міняв відео а потім за місяць чипсет правда всі були на атлонах з відео ATI.

типу якщо поломка для цих ноутів норма то продавати зламаним можна?здається мені як би ви його таким купили то б по другому заспівали.

Опубліковано

типу якщо поломка для цих ноутів норма то продавати зламаним можна?здається мені як би ви його таким купили то б по другому заспівали.

я не казав шо це нормально. просто описав проблеми з даною моделлю. в гугглы валом статей з поломками таких буків. (яб на місці покупця перед тим як купляти погуглив модель та відгуки власників девайсів).

Опубліковано

в моєму оголошенні пише, шо гарантія від мене 6 місяців це раз, по друге якшоб була така температура видекарти ноубук би виключився і не включався а ви рукою міряли чи через аиду???? я знімав кришку рукою тримав біля відеокарти, аби було як пишеться зверху 100 градусів в мене був би ожог, ці всі програми знімають покази з дачиків і буває шо неправильні сам стикався в мене показувала аида шо в моєму нр павилионі графічний процесор 140 градусів був))), І више сказано шо я продав глючний ноутбук, і дав гарантию на глючний ноутбук це нереально)), все працюю кулер охолоджує того і гуде, можем відключити шоб не гув, але ноут довго не пропрацює

Опубліковано

НЕхай покупець сам напише в якому виді прийшов йому в руки цей ноутбук, зробим поверення я знайду людину шо його візьмедокупляєте до нього охолодження от і спите спокійно моя ціна 3 700+ встановленна ос, прогі + ліцензія каспера вже на 300 днів за такі самі я скидав людині силки на такі ноути по 4 000 за 400 грн охолодження є нормальне можу порадити, а читати на форумах треба з розумом, сам читав як дають поради кнопка не працює, поміняйте віндовс і все запрацює

А хто продав поломаного?

Опубліковано

http://aukro.ua/podstavka-dlya-noutbuka-kuler-colerpad-ergostand-i5084932264.html

беріть наложкою, зможете підключити охолодження і побачити яке воно в дії, не сподобається напишете відказ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...