Перейти до змісту

Експертна оцінка нерухомості.

Onil

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь ласка, хто зараз в Луцьку здійснює експертну оцінку нерухомості.? Сказали, що можна звернутись Волиньексперт, пр-т Волі, 56 . Це єдиний орган проходження цієї процедури, чи може є ще хтось.?

Від нотаріуса почули куди звернутись, але виглядало то так ніби: до тебе прийдуть, а ти знаєш як, що, куди, і по скільки.

Чи можна, і як можна уникнути небажаних додаткових витрат на різні послуги і т.д. ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я співпрацюю з Волинським агентством нерухомості, що на просп. Перемоги. Там є оцінювач Оксана. Ціни були адекватні.

Але варто знати один нюанс, який засть змогу зекономити: інколи треба не повний ЗВІТ про оцінку нерухомості, а лише висновок. Це один аркуш паперу з ціною та печаткою, натомість звіт - це ретельно пропрацьований матеріал по об'єкту експертизи (розташування, технічні характеристики, фотки, і т.д. і т.п.).

Так що варто у нотаріуса уточнити - що саме потрібно і для чого саме треба оцінка.

Відповідно, й в розмові з оцінювачем варто узгодити, для чого саме потрібна оцінка. Можливо, це дасть можливість зменшити чи збільшити кінцеву оціночну вартість майна - що в подальшому також дасть можливість зекономити кошти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж рекомендую Волинське агентство нерухомості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж рекомендую Волинське агентство нерухомості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В минулому році я робив оцінку на вулиці Стрілецька, 1 +380 (332) 78-47-77, там була найдешевша оцінка в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі ці давно розкручені агенства, мені здається, беруть дороще, бо в них є наймані працівники, яким потрібно платити зарплату, я вважаю, що краще робити оцінку в тих оінювачів які є мало відомі, результат той самий, але можна зекономити, в мене є знайома, яка займається оцінкою Тетяна 050-295-02-69, можете передзвонити і спитати скільки це буде коштувати, а взагалі є реєстр оцінювачів, в якому є телефони всіх оцінювачів у Волинській області, за цією ссилкою: http://www.spfu.gov.ua/_layouts/SPFUSiteDefinition/RegisterSOD.aspx, тільки треба вибрати область і натиснути пошук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...