Перейти до змісту

Експертна оцінка нерухомості.


Onil

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь ласка, хто зараз в Луцьку здійснює експертну оцінку нерухомості.? Сказали, що можна звернутись Волиньексперт, пр-т Волі, 56 . Це єдиний орган проходження цієї процедури, чи може є ще хтось.?

Від нотаріуса почули куди звернутись, але виглядало то так ніби: до тебе прийдуть, а ти знаєш як, що, куди, і по скільки.

Чи можна, і як можна уникнути небажаних додаткових витрат на різні послуги і т.д. ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я співпрацюю з Волинським агентством нерухомості, що на просп. Перемоги. Там є оцінювач Оксана. Ціни були адекватні.

Але варто знати один нюанс, який засть змогу зекономити: інколи треба не повний ЗВІТ про оцінку нерухомості, а лише висновок. Це один аркуш паперу з ціною та печаткою, натомість звіт - це ретельно пропрацьований матеріал по об'єкту експертизи (розташування, технічні характеристики, фотки, і т.д. і т.п.).

Так що варто у нотаріуса уточнити - що саме потрібно і для чого саме треба оцінка.

Відповідно, й в розмові з оцінювачем варто узгодити, для чого саме потрібна оцінка. Можливо, це дасть можливість зменшити чи збільшити кінцеву оціночну вартість майна - що в подальшому також дасть можливість зекономити кошти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В минулому році я робив оцінку на вулиці Стрілецька, 1 +380 (332) 78-47-77, там була найдешевша оцінка в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі ці давно розкручені агенства, мені здається, беруть дороще, бо в них є наймані працівники, яким потрібно платити зарплату, я вважаю, що краще робити оцінку в тих оінювачів які є мало відомі, результат той самий, але можна зекономити, в мене є знайома, яка займається оцінкою Тетяна 050-295-02-69, можете передзвонити і спитати скільки це буде коштувати, а взагалі є реєстр оцінювачів, в якому є телефони всіх оцінювачів у Волинській області, за цією ссилкою: http://www.spfu.gov.ua/_layouts/SPFUSiteDefinition/RegisterSOD.aspx, тільки треба вибрати область і натиснути пошук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...