Перейти до змісту

Продам корейську копію "Samsung s5". Без пробігу по Україні.


sobiratel

Рекомендовані повідомлення

Продам корейську копію "Samsung s5". В подарунок металевий "кофр" на задню стінку. Провірено Антуту. Камера дійсно 5 Мегапікселів. Проц - дійсно двух'ядерний. Дисплей 5,1. Працює швидко. Лише часом білоруські слова в меню. Вони роботі не заважають. Датчик пульсу, керування жестами та інші непотрібні понти присутні. Торг від 1350 гр. Або обмін на планшет з доплатою мені. Або на іншу апаратуру. Пишіть, поторгуємось, поспілкуємось.

post-3989-0-68901800-1422953333_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з такими "корейськими копіями" по польських заправка бігають цигани, старт в них з 250 євро, в кінці вже віддають за 200 зл.

п.с на скільки я памятаю Самсунг корейський виробник, який телефони виготовляє швидше за все в Китаї.

то це корейська копія, корейського телефона,?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше: 200злотих, це майже 1150гривень. Ціна теоретично при торзі може бути. По-друге: так написано, що зібрано в Кореї, можливо і в Китаї. По третє: ви хочете просто поспілкуватись чи запропонувати зміну ціни чи самого оголошення? телефон по тестах не гірший від "Алкателя" мого D8000, який коштує зараз біля 1500гр. В Антуту набрав біял 9000 балів. про циган не знаю, давно не спілкувався з ними на заправці в Польші. :) В нас офіційно, якщо ви "бродите" по і-нету, пропонують 1445гривень. Реклама на кожному кроці. Повезе,- продасться. Не повезе,- продасться згодом:) Дешевшає зараз тільки гривня і совість політиків:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чого копія корейська, а не американська?:)

раз це паліво на якому пише самсунг, він родився на 101% в чайні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://foxsmart.com....tm_term=1025112

Ось маркетологи дипломовані писали, а я вже в них "списав" :) Скоріше всього - Китай. Але я ж не моніторю всі ваші оголошення з метою знайти "жучків" і обкакати товар. Хоча... чим більше постів в темі, тим більший до неї інтерес :) А щоб модератор не сварився, уточнюю по товару: Користувались 2 тижні на Аравійському півострові. Там і ку

плений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sobiratel, діло не в доколупатись, а в адекватній інформації про товар, просто те, що ти заголовок теми починаєш з - корейська копія блабла, нагадує геніїв продаж аукро з їхніми: "заводская сборка не проспусти", "телефон последняя качественная копия оригианала", "убийца убийц гелекси 5" і в такому ж дусі. Тобто, втирання наївним лохам, що це не просто лайно, а елітне лайно, яке чимшвидше тра обміняти на гроші.

П.С. Замість чужої копіпасти, міг би викласти пару скрінів\фото з CPU-z, та якихось популярних бенчмарків, народ би швидше зрозумів, що то є насправді, і чи варте воно уваги і потраченого часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за пораду. "Был неправ...вспылил" :) Буде час виправлю,- зараз діти чекають(робота така). Сорри. :0123:

P.S. Щодо "кричащих" маркетингових штучок,- заголовок більш нейтральний, ніж емоційний :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...