Grudik Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:30 #1 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:30 Я у верстці не дуже, а треба "підправити" один сайт.Тобто адаптувати дизайн під різні розширення.Хто може допомогти і скільки то буде коштувати??Пишіть в ПП.
JossRoss Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 21:37 #3 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 21:37 Я у верстці не дуже, а треба "підправити" один сайт.Тобто адаптувати дизайн під різні розширення.Хто може допомогти і скільки то буде коштувати??Пишіть в ПП.Якщо справа тільки з розширеннями то пошукайте якусь інформацію по CSS, так званих таблицях стилів і просто пропишіть нові стилі, і додайте в шаблон. Наскільки памятаю там нічого складного нема, за тиждень освоїте. Якщо ні зверніться в будь-яку фірму що робить сайти. Мабуть найліпший варіант в співвідношенні швидкість-якість.
Кирило Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 06:13 #4 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 06:13 Підправити сайт і оптимізувати під різні розширення це не одне і теж саме. Опишіть детальніше. P.S. Я можу допомогти, але з часом проблеми. Буду вільний десь через тиждень, два.
inhelp Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 21:11 #5 Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 21:11 fiskars.biz.ua та shop.konkurrent.com.ua я робив недавно дизайни, функціонал і т.д - під ключ, обидва на опенкарті (OCstore)... Можу допомогти...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.