Перейти до змісту

КУПЛЮ системну плату 775 сокет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна плата з простіших і не дорогих, з підтримкою процесора Core 2 Duo E6320. Бажано 4 слота під ДДР2 і встроєне відео, але розгляну й інші варіанти. Плата під офісний комп ...

Опубліковано

Із "не дорогих" на 4 слота ОЗУ дуже мало плат.

Тим паче із інтегрованим відео. Зазвичай 2 слота і відео, так що краще купити планки по 2 гб і з економити ті гроші на мамці.

Опубліковано

Потрібна плата з простіших і не дорогих, з підтримкою процесора Core 2 Duo E6320. Бажано 4 слота під ДДР2 і встроєне відео, але розгляну й інші варіанти. Плата під офісний комп ...

Звісно не 4 слота під ДДР2 аде є ось такий комплект

материнка: MSI G31M3-F V2

проц: Intel Xeon X5260

От порівняння із Вашим процесором.

За комплект хочу 800грн.

Все вже готово до роботи.

Опубліковано

Уточню. Наразі згаданий мною проц стоїть на материнці Intel S3000AH, але проблема в тому, що внутрішнє відео настільки ге, що помітно милить зображення. Комп для офісу і серфінку, тобу супер відео і не потрібне, але дане замилення очі втомлює, а доставити відеокарту не виходить. Є лише 8-ми лінійний PCI Express. Я вже зна йшов стареньку PCI відеокарту, але облом, PCI слот розвернений в материнці на 180 градусів :), + , кажуть мені люди, що драйвера я навряд чи знайду. Короче, материнку хочу замінити. Проца вистачає для моїх задач, і не бачу сенсу доплачувати за потужніший.

Тому потрібна недорога плата. Слотів під ДДР2 може і 2 бути., от відео бажано, але якщо трапиться плата без внутрішнього відео за цікавою ціною, то куплю і таку. Головна умова підтримка хоча б перших Core 2 Duo на ядрі Conroe.

материнка: MSI G31M3-F V2

проц: Intel Xeon X5260

.......

За комплект хочу 800грн.

...

скільки материнка окремо?

Опубліковано

http://donetsk.don.olx.ua/obyavlenie/videokarta-hp-nvidia-geforce-8400gs-256mb-ID9V8gz.html#21c379b9ba

то мене плющить чи то дійсно PCI Express X1 ?

хто подібні вживу бачив ?. Може підійде для моєї материнки ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...