Перейти до змісту

Нова пасія агента 007 -- українка


Plum

Рекомендовані повідомлення

Украинская модель и актриса Ольга Курыленко сыграет Камиллу, девушку Джеймса Бонда в новом фильме о приключениях суперагента. Об этом сообщает Reuters со ссылкой на киностудию Columbia Pictures. Последней работой в кино Курыленко стал фильм "Хитмэн" ("Hitman") режиссера Ксавье Генса.

picture.jpg

Ранее сообщалось, что девушку Джеймса Бонда в новом фильме о приключениях агента будет играть 22-летняя Джемма Атертон (Gemma Arterton), до этого снявшаяся в картине "Школа Святого Триниана" (St. Trinian's). Британская Daily mail уточняет, что она появится в картине в роли агента MI6

Съемки картины начнутся в январе 2008 года. Крейг уже сыграл знаменитого разведчика в последней серии "бондианы" "Казино Рояль", заработавшей в мировом прокате почти 600 миллионов долларов.

Хотя новая, уже 22 по счету картина о приключениях Бонда еще не получила официального названия, известно, что в картине роль суперагента сыграет британский киноактер Дэниел Крейг, а режиссером станет Марк Форстер (Marc Forster), снявший оскароносный "Бал монстров" и "Волшебную страну" ("Finding Neverland").

В картине также заняты Джуди Денч, которая исполнит роль M (босса Бонда в MI6), и Матье Амальрик (Mathieu Amarilic), который сыграет злодея.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги... якась вона така... широкоплеча :(

ІМХО вона на комп'ютерну Лару крофт фігурою бульше схожа, ніж Анжеліна Джолі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бы несказал что фигурой на Джоли сильно похожа
та і я не кажу що вона хоч чимось схожа на Джолі. Я кажу що на Лару Крофт з ігри вона схожа більше, ніж Джолі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українська напарниця Бонда сподобалася Деніелу Крейгу

40_md.jpg

У Лондоні почалися зйомки нового фільму про легендарного суперагента Джеймса Бонда, напарницю якого зіграє українська модель Ольга Куриленко.

За словами матері українки Марини Алябушевої, яка проживає в місті Бердянськ, кастинг на роль напарниці агента 007, був "божевільним". За роль боролися півтори тисячі претенденток, повідомляє Комсомольская правда в Украине.

Після першого кастингу, під час якого українка грала невеличку сцену разом з Деніелом Крейгом, вона пройшла в півфінал, де залишилося лише шість акторок. Потім їй довелося найняти викладача іспанської мови, тому що режисер Марко Фостер вимагав, щоб в акторки був легкий іспанський акцент.

У фінал конкурсу потрапили 28-річна Ольга Куриленко і 22-річна британська акторка Джеммі Атертон.

"Дочка довго чекала відповіді і з кожним днем усе більше засмучувалася, - розповіла мати Куриленко, - говорила, що не пройде. А я її переконувала, що потрібно вірити в успіх. Так і трапилося, на Різдво дочці зателефонували і повідомили, що вона затверджена на роль - це був справжній різдвяний подарунок!"

За словами Марини Алябушевої, українська модель сподобалася виконавцеві головної ролі Деніелу Крейгу і режисерові Марку Фостеру, що і боролися за кандидатуру Курмленко.

Українка зіграє напарницю Бонда Каміллу, і за словами продюсерів, екранний образ зеленоокої брюнетки з майже ідеальними пропорціями (88-60-89) і ростом 176 см буде "небезпечно звабливим".

Ольга Куриленко народилася 14 листопада 1979 року в Бердянську. У 17 років підписала контракт із паризьким модельним агентством Madison. У її активі більш півтора десятка обкладинок солідних журналів: Elle, Glamour, Madam Figaro, Iza і т.д.

У кіноактиві Куриленко - кілька ролей у французьких і американських фільмах. З найвідоміших робіт - роль дівчини-вампіра в стрічці Париж, любов моя (Paris, je t'aime) і роль російської дівчини Нікі Бороніної у фільмі-адаптації комп'ютерної гри Хітмен (Hitman).

Вдруге заміжня. Чоловік - американський бізнесмен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...