Перейти до змісту

Как вывести деньги с Qiwi?

Prot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Qiwi есть счет рублёвый, а надо вывести гривну (нал, карта привата, или другого банка).

Подскажите, кто пользуется, как наиболее эффективно и с наименьшими комиссиями это можно сделать?

Опубліковано

обменка ю.ей - 100руб = 28.79 грн на приватбанк

А Вы пользуетесь этим обменником?

Нюансы проблемы, на что надо обратить внимание или никаких нареканий?

Опубліковано

В Qiwi есть счет рублёвый, а надо вывести гривну (нал, карта привата, или другого банка).

Подскажите, кто пользуется, как наиболее эффективно и с наименьшими комиссиями это можно сделать?

"зроби" їхню віртуальну візу і розраховуйся в інеті за все що потрібно (поки їх не відключили від візи :( )

Опубліковано

Нюансы проблемы, на что надо обратить внимание или никаких нареканий?

за два роки активного користування, лише одного разу гроші "йшли" більше 30хв, зазвичай, на протязі 1-3 хв. на приват виводять

"зроби" їхню віртуальну візу і розраховуйся в інеті

я маю іхню візу,а також мастеркард від яндекса - в обох помітив труднощі при оплаті на деяких забугорних сайтах...

Опубліковано

"зроби" їхню віртуальну візу і розраховуйся в інеті за все що потрібно (поки їх не відключили від візи :( )

Смотрю что их виртуальная виза в рублях, а хочется родные гривны...

Опубліковано

я маю іхню візу,а також мастеркард від яндекса - в обох помітив труднощі при оплаті на деяких забугорних сайтах...

і пластиковим мастеркардом від ЯД, і віртуальною візою від ГІВІ користувався, все спрацьовувало і на "наших" сайтах і на "гул_плей"

але то було рік назад, зараз перевірити не можу бо гроші там закінчилась, а з москаликами перестав працювати

Смотрю что их виртуальная виза в рублях, а хочется родные гривны...

так карта в рублях,

в мене на ГіВі були долари, то я щоб заплатити щось з карти конвертував при потребі частинку доларів в рублі і платив

Опубліковано

Через систему переказів (Юністрім, Контакт), або напряму на rub картку. Всі операції швидко проходять. 2% + мінімалька 50-100 руб. На гривневу без проблем сконвертується, але, сам розумієш :)

Опубліковано

за два роки активного користування, лише одного разу гроші "йшли" більше 30хв, зазвичай, на протязі 1-3 хв. на приват виводять

А вы зарегистрированы на сайте https://obmenka.ua/ или меняете без регистрации?

Как думаете стоит регистрироваться или нет и почему?

Опубліковано

Как думаете стоит регистрироваться или нет и почему?

варто реєструватись з двох причин:

1. Кожного разу не прийдеться заповнювати ПІБ (ФИО), реквізити рахунків куди і звідки

2. Знижка (бонус) - за два роки десь біля 110$ "накапало", мало - але дуже приємно :_08:

тут есть удобная сводка http://www.bestchang...ivat24-uah.html

Зручно, але не завжди інформація відповідає дійсності, деякі курси вказані без врахування додаткових комісій, тому на картку прийде трохи інша (менша) сума ніж Ви собі розраховували.

P.S. Я не розхвалюю "обмєнку", але, це один з самих надійних сервісів, а деколи, навіть бувають цікаві курси, типу за 1WMU - 1,02 на приват,а не навпаки - це для прикладу....

Опубліковано

Расскажу как сделал, может кому пригодится:

В приватбанке открыл «карта для выплат» в валюте рубль.

В Qiwi есть возможность вывода денег на карты Visa и Mastercard, (т.е. из реквизитов надо указать только номер карты на которую выводятся деньги)

При переводе (сам перевод занял около 3-х минут)

Qiwi берет 2% от суммы + 40 рублей

Приватбанк берет 0,5% (пол процента) от суммы.

После перевода деньги уже на «карте для выплат», правда в рублях.

Дальше можно:

1. В любом приватовском банкомате снять наличные гривны (посчитает по курсу приватбанка на день снятия).

Например на карточке 1000 рублей, курс банка сегодня 0,26/0,30.

Т.е. вы можете снять 1000 * 0,26 = 260 гривен + за снятие средств комиссии нет.

2. Получить на руки рубли в кассе банка, а дальше...

Опубліковано

Тепер, якщо Вам не важко, поясніть мені в чому суть цих маніпуляцый з відкриття картки в "рублях",

щоб отримати за 1000 рублів - 260 гривень?

Якщо міняти так як я Вам радив, отримали б - 273 грн. з урахуванням комісії qiwi... де логіка?

4806456.png

Опубліковано

Тепер, якщо Вам не важко, поясніть мені в чому суть цих маніпуляцый з відкриття картки в "рублях",

щоб отримати за 1000 рублів - 260 гривень?

Якщо міняти так як я Вам радив, отримали б - 273 грн. з урахуванням комісії qiwi... де логіка?

...Получить на руки рубли в кассе банка, а дальше...

...а дальше можно поменять наличные рубли на наличные гривны по курсу 0,30 и получить на руки не 273 а 300 грн.

P.S. Дня три подряд наверно несколько раз в день заходил на сайт https://obmenka.ua/ и каждый раз выдавало что нет необходимой суммы для вывода, и что надо подождать. Это утомило и начал искать другой вариант вывода.

Опубліковано

а дальше можно поменять наличные рубли

спробуйте їх отримати в касі банку

Дня три подряд наверно несколько раз в день заходил на сайт........................и каждый раз выдавало что нет необходимой суммы для вывода, и что надо подождать.

унікальний випадок :0151: таке буває, але щоб три дні підряд... ладно - проїхали...

Опубліковано

а дальше можно поменять наличные рубли

спробуйте їх отримати в касі банку

Позвонил в банк, сказал, что хочу снять со своей карты рубли в сумме n.

Ответили, чтоб приходил через день.

Пришел через день.

В кассе выдали рубли.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...