Перейти до змісту

Реклама в смс

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Цікавить таке питання, чи є тут принаймні зацікавлені люди в рекламі по смс прзсилках, тільки не по вашій базі клієнтів.

Наприклад є сайт де можна відправити смску на будь якого оператора України, де б до тіла смс приєднувалась б ваша реклама.

Наприклад ціна б такої смс буде 0,3 грн.

PS: Для тих, хто любить пофлеймити, завдяки такій рекламі смски залишались б безкоштовними для користувачів сервісу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а смисл в рекламі по 30 копійок, якщо є пропозиції по 15 і менше? І там - повноцінне смс або ussd а не "до тіла смс приєднувалась б ваша реклама." навіщо велосипед заново придумувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю перевага онного сервісу у тому, що розсилка йде не ардесно, по базі, а випадковим користувачам сервісу, тобто є шанс залучення нових клієнтів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю перевага онного сервісу у тому, що розсилка йде не ардесно, по базі, а випадковим користувачам сервісу

тобто? якщо мені потрібні адресати з Волинської області, а смс потрапить в Одесу - поясніть перевагу?

тобто є шанс залучення нових клієнтів

Ви хочете сказати що ще є на світі люди, які жодного разу не отримували спамного рекламного смс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто? якщо мені потрібні адресати з Волинської області, а смс потрапить в Одесу - поясніть перевагу?

Ви хочете сказати що ще є на світі люди, які жодного разу не отримували спамного рекламного смс?

а якщо вам потрібно пошту голубами відправити?

я перечисляю тих, кому ця послуга може згодитися, ви ж перечисляєте тих, кому вона не потрібна

є фірми які працюють на всю Україну, а не тільки Волинську чи Одеську область

Ті ж інтернет магазини

а по другому питанню - ви хочете сказати що ВЗАГАЛІ немає людей, які читають спамні смс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є фірми які працюють на всю Україну

та не вже? я "Волинську і Одеську" наводив для прикладу

а по другому питанню - ви хочете сказати що ВЗАГАЛІ немає людей, які читають спамні смс?

я не - "хочу сказати", а кажу - ефективність спамних смс дуже низька, тому і ціна мусить бути нижчою за 30 копійок...

Я якщо не використовувати таргетинг - а розсилати випадковим користувачам, то ефект від такої реклами - практично нульовий.

Крім того, пропонується включати рекламний текст до смс яку відправляє користувач, цікаво, скільки символів поміститься? 10-20? і за це треба заплатити гроші?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайт не задумується для спама, просто є в мене сайт для відправки смс по Україні, хочу щоб він був безкоштовним і хватало на хостинг та може деякі доробки програмістам для зручності от і все.

Повірте якщо інформація буде правильна, то вірогідність того, що ваша смс компанія окупиться точно.

100% тартетінг не можна організувати тому що телефони мігрують разом з людьми.

Але якщо учасники будуть реєструватись і їх буде дуже багато то тоді вже можна відсилати згідно тартетінгу. Хоча можна вичисляти по користувачу який зареєструвався і вказав своє місто, тоді можна рахувати й область теж, мала вірогідність того що людина шле смс в інше місто - це вже деталі.

Пояснення: мається на увазі буде подвійна смска текст користувача і текст рекламодавця.

Для користувачів безкоштовно, для рекламодавців платно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мається на увазі буде подвійна смска текст користувача і текст рекламодавця.

доведеться робити обмеження на довжину смс для користувача інакше не залишиться місця для повідомлення від рекла...

100% тартетінг не можна організувати тому що телефони мігрують разом з людьми.

можна, можу підказати де пропонують розсилку,наприклад:

1. На всі телефони які знаходяться в межах дії конкретної БС, тобто, вибрали - розсилка всім абонентам мтс по місту Луцьк і буде всім які зараз в Луцьку.

2. Тільки абонентам з конкретної моделлю телефона.

3. Тільки абонентам на андроїді, або тільки на ios і т.п.

Погодьтесь, за такі плюшки варто платити і коштує дешевше 30 копійок, а зазвичай купуються великі пакети смс. то там ціна менша як 10 коп...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що по вашому значить великі пакети, це по 1 мільйону?

Ваші зауваження слушні звичайно, але, але...

І тут лояльна людина тому що шле смс товариш чи знайомий, а потім вже читає смску, чим одразу глянув, а це спам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І тут лояльна людина тому що шле смс товариш чи знайомий, а потім вже читає смску, чим одразу глянув, а це спам.

можливо... але от на рахунок об'єму... думаєте будуть рекламодавці замовляти в такій невеликій кількості, наприклад 100-500-1000 смс в день? (просто, при всій повазі - дуже сумніваюсь що буде більше...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...