Перейти до змісту

Посварились The Bat! та @ukr.net

vic4ever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Вже більше тижня не працює пошта укр.нет через поштову програму The Bat. В налаштуваннях ставив різні порти, зносив програму "під 0", встановлював знову, налаштовував по інструкціях - результату ніякого.

Цікавим також є той факт, що коли підключаюсь до wi-fi вдома зі смартфону та пробую надіслати/отримати повідомлення - пошта також не працює. Але коли підключаюсь до wi-fi в інших місцях - пошта працює з телефону.

По логіці, проблема не в налаштуваннях, а в самому домашньому інтернеті (користуюсь Київстаром). Зв’язувався з підтримкою, але безрезультатно - кажуть, що ніяких портів не блокують і рекомендують розбиратись в налаштуваннях. Допоможіть...

Опубліковано

Відправляти через бат укр.нет пошту, на скільки я знаю, не можна. Тільки через веб. А от приймати можна. Спробуйте конфігурацію. Аутентифікація - обычная. Як спробуєте - напишіть, яка помилка буде при цьому, якщо не вийде.

popjpg_4916164_15485106.jpg

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 08:38, n_a_p сказав:

з нуля все робив так, як в даній інструкції. нічого((

помилка:

08.01.2015, 10:52:50: FETCH - Получение новой почты

08.01.2015, 10:52:50: FETCH - Подключение к POP3-серверу pop3.ukr.net через порт 110

08.01.2015, 10:53:11: FETCH - Невозможно соединиться с 212.42.77.245 Попытаемся соединиться по другим адресам...

08.01.2015, 10:53:11: FETCH - Соединение с 212.42.77.244...

!08.01.2015, 10:53:32: FETCH - Невозможно соединиться с сервером. Подключение не установлено, т.к. конечный компьютер отверг запрос на подключение

мої налаштування:post-9860-0-50571600-1420707290_thumb.jp

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 08:36, seolutsk сказав:

Відправляти через бат укр.нет пошту, на скільки я знаю, не можна. Тільки через веб. А от приймати можна. Спробуйте конфігурацію. Аутентифікація - обычная. Як спробуєте - напишіть, яка помилка буде при цьому, якщо не вийде.

popjpg_4916164_15485106.jpg

Усе нормально приймається і відправляється, як налаштував портабле версію, так досі працює.

post-7315-0-81287900-1420707982_thumb.pn

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 09:26, dj_design сказав:

користувач має бути повна адреса - з @ukr.net

прописав, нічого. таке враження, що щось блокує порти.

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 09:49, dj_design сказав:

перевірте антивірус (виключіть для тесту, може там файрвол є ), спробуйте пропінгувати сервер - "ping pop3.ukr.net"

касперського виключив - нічого

рез-т пінгу post-9860-0-18571700-1420713289_thumb.jp

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 10:56, seolutsk сказав:

А в мене пінгується.. Покажіть вивід в cmd комманда tracert pop3.ukr.net

post-9860-0-33543000-1420715784_thumb.jp

Опубліковано

Проблема на лице з маршрутизацією. Радив би знайти (можливо тут на форумі у відповідному розділі) користувачів Київстара і попросити пропінгувати і зробити трасу. Якщо ситуація в них, як і у Вас на скрінах, то це проблема глобальна у Київстара. Якщо ж ні - тільки у вас. В любому випадку прийдется звертатись до провайдера та показувати ці скріни. Єдине що, якщо проблема тільки у Вас, у інших користувачів все буде пінгуватись і проходити траса, то по ідеї легше вирішать питання. Якщо ж то глобальна проблема і у всіх не пінгується, не проходить траса, то наврят чи Ви повпливаєте на ситуацію. Хоча в любому випадку спробувати можна.

Опубліковано

Емс, я вибачаюся але з чого Ви взяли по трасуванню що є поблема? Навіть якщо це кільце а не захист від ДДос то варто писати на сапорт укрнета, з цим скріном хай розрулюють з київстаром.

1) Спробуйте перевірити можливо на укр неті як і у гугля є можливість вмикати\вимикати ПОП3 чи ІМАП прийом листів.

2) Попробуйте зі свого зе бата налаштувати пошту на гмейлі або іншому сервісі який використовує 465 порт для роботи з смтп.

Якщо вийде трабла з укрнетом, писати їм. Якщо ні трабла мабуть у Вас або київстар ріже 465(хоть і сказали що ні). "Правильні" сервера самі блочать якщо від Вас йде спам по порту.

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 12:01, LSD сказав:

Емс, я вибачаюся але з чого Ви взяли по трасуванню що є поблема? Навіть якщо це кільце а не захист від ДДос то варто писати на сапорт укрнета, з цим скріном хай розрулюють з київстаром.

Тому що у всіх траса проходить, а у одної людини - ні. Ви про захист від ДДОС самі то вірите? Хоть раз стикались з цим?

Взагалі по логіці треба було б телнетом пробувати на порт попи з'єднуватись, але тут питання навіть не в тому, що сервер укр.нета зєднання ріже, а те, що до нього навіть пакет не доходить, що і доказує скрін траси.

В 08.01.2015 в 12:01, LSD сказав:

"Правильні" сервера самі блочать якщо від Вас йде спам по порту.

Епічна фраза... :)

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 12:12, seolutsk сказав:

Тому що у всіх траса проходить, а у одної людини - ні. Ви про захист від ДДОС самі то вірите? Хоть раз стикались з цим?

Ну по ходу перед нами живий приклад, автор теми. В мене також кидає номально:

5 103 ms 123 ms 125 ms ukrnet2-gw.ix.net.ua [195.35.65.222]

6 140 ms 122 ms 100 ms frv244.fwdcdn.com [212.42.77.244]

А вот автора Киїівстар таки кидае на Укрнет, а вже той начинае "пускати по кругу" :)

post-6461-0-24135700-1420720694_thumb.jp

Ну це швидше не від ддос а так якийсь робот закидае його в кільце, чи таким мехаізмом організований бан чи спам фільтр. Невзлюбив автора Укрнет пишіть їм в сапорт, зі скрінами траси.

Опубліковано

LSD

ОМГ, так Ви оприділіться, чи ТС зафільтрували за ДДОС чи ні :) Ну або якусь іншу цікаву казку придумайте, цікаво, почитаю :)

ТС, раджу звернутись в підтримку Київстара, сказати, що не повний доступ до інтернету у Вас, при тому, що антивірусникі і фаєрволи вимкнені, вірусів немає, на різних машинах пробували, сказати, що пінги не доходять, трасерт до pop3.ukr.net, хоча у інших користувачів Київстара все добре. Якщо не вирішите з підтримкою, скажіть, що хочете поговорити з технічним спеціалістом, і там скріншоти їм дасте (чи на пошту відправите, чи якось по іншому, вони вже підкажуть). Скажу, що була проблема з Київстаром, з послугою email-to-sms, Київстар не давав відповідь автоматичну відповідь при відсиланні пошти, чому не доходить вона і сама смс відповідно. Набрав, розповів, зєднали з технічним спеціалістом, скинув логи на пошту. Знайшов у себе на сервері проблему - все ок. Так що імхо, там адекватні люди роблять, просто треба професійно підходити то того діла. Має вирішитись питання, удачі.

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 12:49, seolutsk сказав:

LSD

ОМГ, так Ви оприділіться, чи ТС зафільтрували за ДДОС чи ні :) Ну або якусь іншу цікаву казку придумайте, цікаво, почитаю :)

Я сказав що на мою думку автора саме зафільтрувало.(і по моєму іншого варіанта непропонував, незнаю в чому тут "оприділятися") Чи за ДДОС чи за спам чи за те що він комусть в немилість впав це вгадати важко. Тобто це знають тільки люди які налаштували такий фільтр.

Для визначення хто правий як на мене автору достатньо з того ж зе бата налаштувати поп3 на іншому поштовому сервісі. Якщо незапрацює поп3 сервіс ну значить київстар порізав автору його інтернет, якщо все нормально запрацює незнаю чи варто нарікати на Київстар.

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 13:00, LSD сказав:

Я сказав що на мою думку автора саме зафільтрувало.(і по моєму іншого варіанта непропонував, незнаю в чому тут "оприділятися") Чи за ДДОС чи за спам чи за те що він комусть в немилість впав це вгадати важко. Тобто це знають тільки люди які налаштували такий фільтр.

Для визначення хто правий як на мене автору достатньо з того ж зе бата налаштувати поп3 на іншому поштовому сервісі. Якщо незапрацює поп3 сервіс ну значить київстар порізав автору його інтернет, якщо все нормально запрацює незнаю чи варто нарікати на Київстар.

Вже тепер - ще щось? :))) Я ще раз питаю - Ви хочаб раз зтикались з фільтром зі сторони провайдера за ДДОС чи спам чи ні (датагруп з своїм "шохачутоіварачу" не в счот, тут інший провайдер, якби був він, то я б це все не писав, там і на комету можна все списати)))? Мабуть ні, якщо цей весь бред пишете.

Опубліковано

Що ніхто невикладе?

Ок, тоді сам покладу казочку в картинках, з немаловідомим сервісом. Одним словом магія:

post-6461-0-39835600-1420726132_thumb.jp

Опубліковано

Вирішено!

З підтримки укр.нет порадили зробити наступне: http://wiki.ukr.net/Freemail/port_disable

Не знаю, чи саме це допомогло, але пошта запрацювала.

Дякую всім, хто відгукнувся і намагався допомогти!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...