Перейти до змісту

Україна в цьому році запровадить нові автомобільні номерні знаки євростандарту

bekson

Рекомендовані повідомлення

Так в чому проблема?В грошах?Ні,ціна нормальна

Це кому нормальна? Вам? Чому люди мають викидати свої кровні не зрозуміло куди і навіщо? Особисто мені ці гроші не зайві і зайвими ніколи не будуть.

Завтра скажуть ще якусь хню міняти за символічну плату. Це також буде нормально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так в чому проблема?В грошах?Ні,ціна нормальна

Це кому нормальна? Вам? Чому люди мають викидати свої кровні не зрозуміло куди і навіщо? Особисто мені ці гроші не зайві і зайвими ніколи не будуть.

Завтра скажуть ще якусь хню міняти за символічну плату. Це також буде нормально?

Я сказав нормальна ціна,при умові,що все одно міняти номери,при переєстраціїї і т.д.,читайте уважніше.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рахую ще потрібно вулиці переіменовувати на більш європейські, так само й населені пункти, наприклад село Навіз :0155:

НАВІЗ, возу, чол., діал. Підвіз, привіз. На ярмарку не купив кавунів, бо навозу не було (Словник Грінченка); Не було великого навозу у сей ярмарок (Словник Грінченка).

Словник української мови: в 11 томах. — Том 5, 1974. — Стор. 33.

перейменовуй\перекладай :)

Так в этом то и ЦИНУС :) ЗАЧЕМ ..... ЗАЧЕМ .... тратят время на то, что уже и так ЕВРОПЕЙСКОЕ.... Чем наши номера сейчас не ЕВРОПЕЕСКИЕ? Ты же сам себе сейчас дал ответ....."можуть бути і "AC 00000 KM" (гейропа не вимагаю використовувати виключно латинські букви яких немає в кириличному алфавіті)" ---- ОНИ и так сейчас содержат только ЛАТИНСКИЕ буквы (я имею ввиду что нет букв Ю,Я,Ч,Й и.т.д).

зараз є синя смужка зліва з прапором і буквами UA ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты когда последний раз видел номера? Флага Украины не достаточно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты когда последний раз видел номера? Флага Украины не достаточно?

з моїм зором треба підходити на ви відстань "витягнутої руки"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в ато, багато на майдані і то волиняки не українці???? Якщо такі ви правильні патріоти то давайте но в весняний призив мобілізаційний. Бачу взагалі клєму в голові втратили, згадайте хто на майдані

на якому саме блокпості зараз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аналогічне питання можу задати вам, перш ніж писати шонібуть включіть хоч трохи мозку... На майдані був? коли бої були? в ато хоч як волонтер їздив? з людьми багатьма з простого народу

ні, ні, ні

PS: Знаю достовірно, що тут не один адмін чи модератор не брав участі в бойових подіях на майдані чи в ато, а так яро апелюють до цього і захищають все що робиться, утираючи інакудумців як ото

тю, інформований ти наш :)

Так шо не поминайте мене горем, но я з цеї вати йду.

нічого,

регай твінка і продовжуй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...